Nieuws, Besparen & Geldzaken

Olcay Gulsen vermogen, vriend & carrière

0
Olcay Gulsen vermogen, vriend & carrière

Olcay Gulsen is natuurlijk zeer bekend geworden door haar bedrijf SuperTrash. Het is een bedrijf wat inmiddels failliet is gegaan. Het is echter niets voor haar om bij de pakken neer te gaan zitten. Ze is erg actief. Vooral als mediapersoonlijkheid is ze zeer actief. Graag vertellen we meer over Olcay Gulsen haar vermogen, haar vrienden en haar carrière.

Waar komt ze vandaan?

Ze is in 1980 geboren in Brabant in de stad Waalwijk. Ze heeft haar looks van haar Koerdisch-Armeense ouders uit Turkije. Het gezin telt vier zussen en daarnaast heeft ze ook een broer. Ze heeft geen zorgeloze jeugd gehad. Haar vader had schizofrenie en was zeer gewelddadig. Hij was vaak opgenomen trouwens. Hij kreeg medicijnen en dan was alles weer goed. Ze heeft hem alles vergeven. Als kind was het wel moeilijk gaf ze aan.

Haar business: Supertrash

Het is een zeer extravagant kledingmerk. Ze heeft veel media aandacht gekregen en is een zeer charmante vrouw. Ze is sinds 2009 zeer actief met haar bedrijf. Ze heeft veel gebluft om alles voor elkaar te krijgen. Zelfs een beetje gelogen geeft ze zelf aan. Het is belangrijk om een verhaal te hebben zegt ze. Het is belangrijk om interessant te zijn. Het is onderdeel van haar strategie.

Een compleet imperium

Ze heeft met meerdere labels een zeer indrukwekkend imperium op weten te zetten. Ze heeft Supertrash, Olcay Gulsen, ST.Studio en ook Kemist als labels. SuperTrash is een internationaal succes met zestien winkels en maar liefst zestienhonderd plaatsen waar je het kunt kopen in twintig landen. Zelfs Beyonce en Maxima dragen haar kleren. Het is ongekend en geweldig. Ze was toendertijd dag en nacht bezig. Ze nam nergens tijd voor. Lekker thuis eten was er niet echt bij gaf ze aan. Ze was compleet overwerkt. Ze deed een stap terug en kort daarna ging het bedrijf ook failliet. Ze wist al wel dat het niet goed ging. Ze had gehoopt dat ze meer tijd had gehad om alles weer op te bouwen. Een investeerdersgroep heeft alles overgenomen voor een doorstart.

Schnabbelen

Naast SuperTrash heeft ze ook veel andere zaken gedaan. Zo is ze het gezicht van de Senseo koffiemachines. Daarnaast doet ze ook de Dutch Dress special edition voor Bavaria. Ze is er ook nog voor Samsung. IN 2012 en 2013 heeft ze voor Albert Heijn een kampioens rok gemaakt. Ook speelde ze in de film Soof. Ze houd van uitdagingen en nieuwe ontdekkingen. Ze heeft een levendige stijl. Ze verschijnt ook in verschillende televisieseries.

Het vermogen van Olcay Gulsen

Ze komt goed rond zonder het inkomen van SuperTrash. Ze is een influencer op social media, plaats volop instagram posts van bekende merken (Pickwick en Guhl en de Staatsloterij). Het is niet helemaal bekend hoeveel ze hiermee verdiend. Ze zal dus ook zonder SuperTrash gewoon door gaan met de wonderbaarlijke persoonlijkheid te zijn wie ze is.

Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Het is je vast niet ontgaan. Olcay Gulsen en Ruud de Wild hebben besloten om hun relatie te beëindigen. Ze waren sinds 2019 een stelletje en stonden vaak in de belangstelling. Ze hadden ook een serie op de NPO waarin ze gevolgd werden. Er kwamen veel (negatieve) reacties op. Vooral omdat Ruud vaak erg bot was en volledig in zijn eigen wereld leek te leven.

Lees ook eens over Nicol Kremers op OnlyFans

Beste Series voor meiden op Netflix

Previous article

Beste Mel Wallis de Vries boeken

Next article

You may also like