Social Media

Wie bekijkt mijn instagram: wat je niet wist!

0

Instagram is de sociale media app waar je foto’s op kan delen. Van vakantiefoto’s tot familiefoto’s. Je kan ervoor kiezen om jouw Instagram-pagina ‘op slot’ te zetten. Zo kunnen alleen je volgers, die jij eerst accepteert, je foto’s zien. Wanneer je account openbaar staat, is het voor iedereen toegankelijk. Wie bekijken dan allemaal je foto’s?

Bij een business account op Instagram krijg je de mogelijkheid om te ontdekken hoe oud de Instagrammers zijn die jouw account volgen. Ook kom je te weten hoe laat zij meestal online zijn. Deze functie is puur ontwikkeld voor marketing doeleinden voor je bedrijf, maar iedereen kan kosteloos een business account maken.

Toch weet je nu nog steeds niet wie je Instagram bekijkt. Wie weet kijkt er wel iemand dagelijks op je account wanneer je een openbaar profiel hebt? Naast je volgers is je Instagram-pagina immers voor iedereen toegankelijk. Maar we willen namen weten! Wie bekijkt mijn Instagram?

De instagram stalker ontmaskeren via story’s

Er is geen functie via Instagram waarmee je exact kan ontdekken wie jouw pagina het meest bezoekt. Er is wel een ander trucje om misschien te ontdekken wie jouw Instagram stalker is. Wanneer je met regelmaat iets in jouw ‘verhaal’ plaatst, kun je bijhouden wie jouw story bekijkt. Je kan ontdekken wie jouw story kijkt door te klikken op je eigen story. Dan krijg je een lijst met de mensen die het bekijken en allerlei andere informatie erover.

De mensen die bovenaan staan, kijken het meeste jouw story’s. Het werkt als een soort rangschikking. Misschien staan er ook wel mensen tussen die je niet volgen of die jij helemaal niet kent! Dan weet je ook gelijk dat zij je Instagram bekijken.

Je zal de Instagram stalker helaas niet volledig kunnen ontmaskeren, maar met deze tip kom je al snel in de buurt!

Bron: Wie bekijkt mijn instagram op Internetpedia.nl

Bron:  Instagram op Wikipedia

Tips voor verkopen op Amazon

Previous article

Meer vraag naar vrouwen in de IT dan ooit

Next article

You may also like

More in Social Media