Nieuws, Besparen & Geldzaken

4 betaalbare zorgverzekeringen voor studenten

0

Als student lijkt het alsof je altijd op zoek bent naar manieren om geld te besparen. En laten we eerlijk zijn, een zorgverzekering is niet bepaald goedkoop. Maar gelukkig zijn er zorgverzekeringen die betaalbaar zijn en toch goede dekking bieden. In deze blog bespreken we vier van deze betaalbare zorgverzekeringen, zodat jij als de beste keuze maakt.

 

VinkVink studenten zorgverzekering

De zorgverzekering van VinkVink is een goedkope verzekering speciaal voor studenten. Eerst bepaal je vrijwillig je eigen risico. Daarbij geldt: hoe hoger het bedrag, hoe lager de premie die je ieder maand betaalt. Vervolgens kun je kiezen voor extra opties. Deze zorgverzekering voor studenten behoort de goedkoopste basisverzekering voor studenten.

 

Zilveren Kruis Basis Budget

Zilveren Kruis biedt een Basis Budget zorgverzekering aan voor slechts € 118,95 per maand. Dit is een van de goedkoopste zorgverzekeringen op de markt. De dekking is echter wel beperkt. Zo krijg je alleen vergoedingen voor zorg bij gecontracteerde zorgverleners en betaal je een eigen risico van € 385. Houd er dus rekening mee dat je sommige zorgkosten zelf moet betalen.

 

CZdirect Basisverzekering

CZdirect biedt een Basisverzekering aan voor € 122,15 per maand. Deze verzekering geeft je toegang tot gecontracteerde zorgverleners en vergoedingen voor de meestvoorkomende medische kosten. Het eigen risico is bij deze verzekering ook € 385. CZdirect geeft studenten ook korting op een aantal aanvullende verzekeringen. Het is dus zeker de moeite waard om dit bij het afsluiten van je verzekering in overweging te nemen.

 

OHRA Basisverzekering

OHRA biedt een Basisverzekering aan waarvoor je € 107,95 per maand betaalt. Hiermee ben je verzekerd van toegang tot gecontracteerde zorgverleners en vergoedingen voor de meestvoorkomende medische kosten. Het eigen risico is € 385 en OHRA biedt ook aanvullende verzekeringen aan. Als student kun je bij OHRA gebruikmaken van collectiviteitskorting waardoor je nog voordeliger uit bent.

 

FBTO Zorgverzekering

FBTO biedt een Zorgverzekering aan voor € 124,75 per maand. Hiermee heb je toegang tot gecontracteerde zorgverleners en krijg je vergoedingen voor de meeste medische kosten. Het eigen risico is ook hier € 385. FBTO biedt ook aanvullende verzekeringen aan en als student ontvang je een aantrekkelijke collectiviteitskorting.

 

Conclusie

Als student wil je niet te veel geld uitgeven aan je zorgverzekering en tegelijkertijd een goede dekking hebben. Gelukkig zijn er zorgverzekeringen die aan deze eisen voldoen. Houd er rekening mee dat de dekkingen per verzekering verschillen. Het is dan ook belangrijk om de voorwaarden van elke verzekering goed door te nemen voordat je er een afsluit. Op deze manier weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en niet meer betaalt dan nodig is voor je zorgverzekering.

Smart home: een combinatie van comfort en duurzaamheid

Previous article

Laser ontharen tegen ongewenste haargroei

Next article

You may also like