Fun & VerstandigTipsVrouwen & Lifestyle

Beste Series voor meiden op Netflix

0

Wat zijn nu eigenlijk de beste series voor meiden op Netflix? Er zijn volop series te zien op Netflix. Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn. Wat zijn nu echter de beste series voor meiden op Netflix? Waar kun je straks naar gaan kijken? Laten we je snel een paar goede tips geven. Girls only natuurlijk!

Jane the Virgin

Het is een comedy serie over een meisje die nog maagd is. Jane is zeer voorzichtig met haar maagdelijkheid. Iets wat ze van thuis uit meegekregen heeft. Jane gaat op een dag naar het ziekenhuis en ze blijkt zwanger te zijn. Hoe kan dat? Zonder ooit seks te hebben gehad? Het is een komisch verhaal.  Het is een leuke serie en het heeft zelfs een Golden Globe gekregen.

New Girl

Het is een Amerikaanse sitcom met het verhaal over Jess. Het is een klungelige dame welke sprankelend door het leven gaat en op zoek gaat naar een nieuwe woning nu haar vriend haar heeft betrapt met vreemdgaan. Jess komt dan in een huis met drie mannen (alle drie vrijgezel). Het is een zeer populaire en grappige sitcom. De serie heeft vijf nominaties gehad voor een Golden Globe. Er zijn al vijf seizoenen welke je kunt zien.

Gossip Girl

Er zijn veel mannelijke versies welke over de top zijn met volop explosies en geweren en een liefdesverhaal met daarin veel grotere lichaamsdelen van mannen en vrouwen dan je /normaal ziet. Er zijn ook vrouwelijke series welke wat over de top zijn. Gossip Girl is er een van. In deze serie worden tieners uit de Upper East Side gevolgde in New York. Het is de bovenklasse van New York. Het is bij tieners belangrijk om populair te zijn en niet om hoge cijfers te halen. Wie het meeste geld heeft telt mee. Gossip Girl houdt je hiervan op de hoogte. Ze is een mysterieuze persoon met een blog welke zeer populair en levens verwoestend is. Het is een prima serie om met een grote bak chips te kijken.

Pretty Little Liars

Het is een serie over het leven van een vijftal vriendinnen. Ze kunnen niet zonder elkaar tot een van de dames op eens verdwijnt. Het is een waar mysterie. De groep valt helemaal uit elkaar. Ze worden weer bij elkaar gebracht doordat de dames bedreigingen ontvingen van iemand die zich A. noemde. De dame welke verdween heette Alison. Er zijn zeven seizoenen welke je direct allemaal kunt zien via Netflix. De serie is nu afgelopen. Het is een zeer goede titel om te bekijken.

How to Get Away with Murder

Een geweldige serie. Een professor in strafrecht stelt een team samen voor haar advocatenkantoor. Het privé en zakenleven loopt compleet door elkaar en de studenten komen dan terecht in een moordcomplot. De serie is zeer goed en de hoofdpersoon heeft een Prime Time Emmy gekregen. Het is een geweldige serie waarvan er al drie seizoenen zijn. Het is een geweldige serie voor vrouwen…..en stiekem ook voor mannen.

Outlander

Het is niet een typische vrouwenserie. Het is wel een serie waar de dames van genieten. Het gaat over een Engelse verpleegster welke in 1945 terug in de tijd reist naar 1743. Ze wordt hierdoor direct onderdeel van de burgeroorlog. De serie is zeer goed en heeft al twee keer een nominatie gekregen voor de Golden Globe.

Tanden Bleken Thuis: Verstandig of toch beter later doen?

Previous article

Olcay Gulsen vermogen, vriend & carrière

Next article

You may also like