Tech & Gadgets

Beste Resistance banden van 2019

0

Met een resistance band kun je altijd en overal een persoonlijke training doen. Thuis, maar ook op de sportschool, maak je standaard oefeningen dankzij een weerstandsband, zoals ze ook genoemd worden, zwaarder en effectiever. Doordat het geen belasting voor je gewrichten oplevert, is het oefenen met zo’n band voor iedereen, jong en oud, blessuregevoelig of niet, geschikt. Snel een resistance band kopen dus en aan de slag! Welke je het beste kunt kopen, bij fitness webshops als Workoutgear, lees je hier.

Athletics Official Weerstandsbanden set van 3

Deze weerstandsbanden zijn van rubber met stof, dit maakt ze duurzaam in gebruik. Doordat het een set is van 3 banden met verschillende weerstanden is deze set geschikt voor uiteenlopende oefeningen en niveaus. Bij de set krijg je een e-book met oefeningen om je op weg te helpen.

Fast-Fit Resistance Band set van 3

Wederom een set van drie, gemaakt van latex met katoen en daarom ook duurzaam in gebruik. De set is in verschillende kleurencombinaties verkrijgbaar en worden geleverd met een e-book met verschillende oefeningen. Elke band heeft een andere weerstand voor diversiteit in oefeningen en trainingslevel.

Workout Gear PREMIUM Resistance Banden set van 3

Deze set is gemaakt van katoen waardoor ook deze duurzaam in gebruik is. De set bestaat uit 3 banden die even groot zijn maar allemaal een andere weerstand hebben. Ze zijn ideaal voor het trainen van billen en benen, in het gratis e-book vind je tal van oefeningen. De banden zijn lichtgewicht en klein op te vouwen en dus makkelijk mee te nemen.

Workout Gear – Premium Weerstandsbanden Set – 5 Resistance Banden

Wil je nóg meer keuze qua weerstand, dan heeft Workout Gear ook een set van 5 banden. Deze zijn geheel gemaakt van latex en zijn daarom zeer gunstig geprijsd. Toch zijn de banden van hoge kwaliteit en krijg je ook hier een gratis e-book met oefeningen.

Workout Gear losse resistance bands

Van het merk Workout Gear zijn ook losse resistance bands te vinden. De hoogste kwaliteit voor gunstige prijzen, heel geschikt als je weet welke weerstand je zoekt. De kleur bepaalt de weerstand, van laag naar hoog is dat Yellow Poof, Red Snapper, Black Zapper, Purple Pow en Green Rumble.

Lekker aan de slag op jouw tempo!

Met een resistance band kun je aan de slag met oefeningen op jouw niveau. Omdat je dit ook makkelijk thuis kunt doen, hoef je jezelf niet perse naar de sportschool te slepen. Online zijn tal van goede en leuke oefeningen te vinden, en bij de resistance banden krijg je ook materiaal om mee aan de slag te gaan.

 

3 manieren om jouw plasticgebruik te reduceren   

Previous article

Van deze 5 cocktails houden vrouwen het meeste

Next article

You may also like