TipsVrouwen & Lifestyle

5 Vetste Uitjes en Feestjes voor Nerdy Meisjes

0

Ben jij met jouw vrienden of vriendinnen graag nerdy? In plaats van uitgaan, vinden jullie het misschien veel leuker om geeky dingen te doen, zoals kijken naar anime films of het spelen van games. Even geen inspiratie? Wij hebben vijf activiteiten verzameld die het goed zullen doen bij elke geek.

Escape Room

Escape Rooms zijn de laatste Jaren ontzettend populair geworden en dat komt mede omdat je je even een Sherlock Holmes kunt wanen. Je moet allerlei verschillende puzzels en raadsels oplossen, om uiteindelijk alle codes te kraken en uit de kamer (waarin jullie opgesloten zaten) te ontsnappen. Geloof ons: spannend is dit zeker!

Een VR-party

Ben je bekend met virtual reality brillen? Hier draag je een bril die je kunt verbinden met je smartphone of pc, waardoor het lijkt alsof je even in een compleet andere wereld bent. Een VR-bril aanschaffen is best prijzig, maar wist je dat je veel verschillende VR-apparaten ook kunt huren? Dit doe je bijvoorbeeld via https://urbanevents.nl.

Night at the museum

Sommige musea zijn geopend tot ‘s avonds (laat). Zo is het Stedelijk Museum in Amsterdam geopend tot 22.00 uur ’s avonds en het van Gogh Museum tot 21.00. Kunst ontdekken terwijl het buiten donker is en de meeste mensen al het museum verlaten hebben. Als dat niet een leuke avondbesteding is….?

Arcade

Een arcade hal, zoals de Ton Ton club in Amsterdam, biedt jullie de mogelijkheid om games uit te testen in de breedste zin van het woord. Denk aan bordspelletjes, maar ook retro arcade games. Extra leuk: spreek met elkaar af dat je een punt krijgt als je een spel hebt gewonnen. Wie aan het eind de minste punten bij elkaar heeft gesprokkeld, moet de rekening op zich nemen. Wedden dat iedereen ineens heel competitief zal zijn?

Huisfeestje op basis van jullie favoriete spel

Zeg nou zelf: het is toch het allergezelligst om met je vriendengroep thuis een feestje te houden? In tegenstelling tot een club kun je elkaar hier niet kwijt raken en heb je constant contact met elkaar. Met jullie favoriete (bord)spel erbij zijn alle ingrediënten voor een leuke avond compleet.

 

Nieuwe look and feel in je woning? Gebruik deze tips

Previous article

5 auto-pimping-tips voor meiden 

Next article

You may also like

More in Tips