Tech & Gadgets

De beste led-tv’s van 2019

0

De led-tv’s zijn populair en dat is niet zo gek, want met deze tv’s bekijk je je favoriete programma’s haarscherp en met een beleving alsof in je in de bioscoop zit. Creëer je thuisbioscoop of ervaar de cliffhanger van je favoriete soap nog intenser. Een led-tv zorgt ervoor dat het je aan niks ontbreekt en dat je volledige kijkplezier kan ervaren.

Voordat we over gaan op onze favoriete led beeldschermen, is het misschien prettig om uit te leggen wat een led-tv  precies is. Een led-tv is eigenlijk een normaal beeldscherm, maar dan met led-verlichting achter het beeldscherm verwerkt. Deze lampjes zorgen voor minder warmte uitstoot en een vermindering van het gebruik in energie. Daarnaast heb je met een led-tv een haarscherp beeld. De lampjes achter het scherm noemen we een ledstrip. Er zijn twee soorten led schermen. Je hebt de Edge Lit led-verlichting; hier worden de led lampjes aan de randen van het scherm geplaatst. Bij een Full led uitvoering zitten de lampjes direct achter het scherm. De led lampjes zijn meestal in RGB led. Nieuwsgierig geworden? Check hieronder dan onze favoriete led-tv’s.

LG 4k OLED TV

De LG 4k OLED TV, een van de beste 4K televisies, heeft een haarscherp led scherm en is erg groot van formaat. Deze combinatie zorgt voor een echte bioscoop ervaring gewoon bij je in de woonkamer. De OLED technologie laat elke pixel individueel oplichten waardoor kleuren op het beeldscherm tot leven komen. Het design van de tv is strak en hierdoor kan je het apparaat met een gerust hart in de woonkamer hangen.

HKC 32C9A

De HKC 32C9A zorgt ervoor dat jij al je favoriete series, films en programma’s in full HD kan zien. Hierdoor heb je haarscherp beeld en mis je niks van de spanning en sensatie die zich op de tv afspeelt. Het scherm is compacter van formaat en hierdoor kan je het gemakkelijk ergens ophangen of neerzetten. Er is goed over het design nagedacht en hierdoor hoef je de tv niet in een kast te verstoppen. De tv beschikt over verschillende poorten om apparaten mee aan te sluiten. Hierdoor kan je onder andere via internet tv kijken.

Philips 32PFS5803

De Philips 32PFS5803 led tv heeft, net als de bovenstaande opties, een full HD scherm. Daarnaast is dit model een smart-tv en dat betekent dat je met één klik op de knop je favoriete soaps, series of films kan kijken. Tot slot kan je live gamen en meedoen aan multiplayer-games. De tv is 32 inch (81 centimeter) en ook dit design is om door een ringetje te halen.

Sony KD-43XF7004

De Sony KD-43XF7004 heeft een schermgrootte van 43 inch (109 centimeter). Natuurlijk is er altijd een baas boven baas, want dit scherm heeft een 4x scherper beeld dan een full HD tv en daarmee komt jouw favoriete serie zonder twijfel tot leven. Het design van de tv is strak en om dit ook zo te houden, zijn er kabelgootjes aan de achterkant verwerkt. Hierdoor heb je geen last van loshangende snoeren. Ook deze tv is natuurlijk smart en met één druk op de knop ben je bij de nieuwste games en series. Als dat geen luxe is!

Het leukste speelgoed voor buitenspelen in 2019

Previous article

Unieke lampen te koop in 2019

Next article

You may also like