Tech & Gadgets

De leukste smartphones van 2023 met een vrouwelijke look

0
cheerful multiethnic girlfriends taking selfie on smartphone on sunny day

Ben jij als vrouw op zoek naar een nieuwe smartphone? Dan wil jij natuurlijk dat deze er vrouwelijk uit ziet. Maar hoe ziet een vrouwelijke smartphone er nou precies uit? In dit blog geven wij een lijstje met de meest gebruikte smartphonemodellen voor vrouwen. 

Hoe ziet een vrouwelijke smartphone eruit? 

Je vraagt je nu vast af hoe ziet een vrouwelijke smartphone er nou precies uit? Bij een vrouwelijke smartphone denk je natuurlijk gelijk aan een roze smartphone met een goede selfiecamera. Toch voldoen deze eigenschappen niet aan de wensen van alle vrouwen. Er wordt voornamelijk gekeken naar de compactheid van de smartphone. Vervolgens wordt er pas gekeken naar andere eigenschappen, zoals opslagruimte, camera en kleur. 

De nieuwste IPhone modellen 

Voorheen was de IPhone een van de meest gebruikte smartphone merken onder vrouwen. Toch kwam hier een omslag in toen de IPhone XS Max werd geïntroduceerd. Dit model werd bestempeld als een vrouwonvriendelijk model, omdat het model té groot zou zijn. De meest ideale vrouwelijke smartphone heeft een compacter formaat. Gelukkig heeft Apple ook een aantal compacte smartphones op de markt gebracht. Denk hierbij aan de nieuwste IPhone 14. Mocht deze IPhone nog steeds te groot zijn? Overweeg dan de IPone 13 mini. Dit model is nog een stuk compacter en ligt erg fijn in de hand. 

De Samsung smartphone voor vrouwen

Het beste merk op het gebied van Android toestellen is Samsung. Samsung heeft een groot aanbod aan smartphones. Zo zijn er zeker een paar modellen die geschikt zijn voor de vrouwen onder ons. Het grootste model is de Samsung S22 Ultra. Met een grootte van 16,33 cm x 7,79 cm, is dit het grootste model dat Samsung op de markt heeft uitgebracht. Het model is net iets kleiner dan de IPhone 14 Pro Max, maar nog steeds erg vrouwonvriendelijk. 

De Samsung Galaxy S23 is net even een stukje vrouwvriendelijker. Het toestel heeft een grootte van slechts 6,1 inch.

De Samsung S23 telefoons zijn verrassend compact. Deze smartphone is daarnaast voorzien van een aantal mooie eigenschappen, zoals een 50MP hoofdcamera, een 10MP frontcamera, Android 12, een 3700 mAh batterij en nog veel meer te gekke eigenschappen. Daarnaast is deze smartphone verkrijgbaar in een aantal leuke kleurtjes, zoals rozé goud, wit, beige en paars. 

Nog meer smartphones voor vrouwen

Mocht je niet overtuigd zijn van de modellen van IPhone en Samsung, dan hebben wij nog een aantal compacte modellen, die vaak in de smaak vallen bij vrouwen. Neem ook eens een kijkje naar de Asus Zenfore 9, de Xiaomi 12x en de Google Pixel 6a. Deze modellen zijn ook erg gewild onder de vrouwelijke smartphone gebruikers. Ook deze modellen liggen erg fijn in de hand. 

Maak kennis met de Nissan Qashqai

Previous article

Wat zijn de voordelen van een rijstkoker?

Next article

You may also like