Tech & Gadgets

Natuurlijke make-up: zo pak je het aan

0

In de wereld van de make-up is er een hele hoop mogelijk. Trends komen en trends gaan. En dat is ook niet gek, want make-up is altijd onder heven aan de veranderingen in de modewereld. Maar er is één trend die tijdloos blijkt te zijn, en dat is je make-up zo natuurlijk mogelijk opbrengen. In deze blog vertellen we jou daar meer over! 

Er zijn momenten dat je lekker wilt uitpakken met je make-up. Omdat je een avond gaat stappen, omdat je zin hebt om in de ochtend er flink de tijd voor te nemen. Of omdat je simpelweg de nieuwste make-up producten wilt uitproberen. Maar er zijn ook momenten, bijvoorbeeld omdat je naar je werk gaat, dat je kiest voor make-up die rustig oogt. Alsof je net uit bed komt, maar dan zonder de donkere kringen en de vlekjes. Oftewel: natuurlijke make-up.

Less is more

De definitie van natuurlijke make-up is dan ook: make-up waarvan je amper ziet dat je het draagt. Je kunt, ondanks dat het lijkt alsof je maar weinig hebt gebruikt, toch een frisse en mooie look maken. Waardoor je het gevoel hebt dat je er toch goed uit ziet, zonder dat je make-up er bombastisch uit ziet. Er is dan ook één motto onwijs belangrijk en dat is: less is more. 

Hoe zorg je er nu voor dat je natuurlijke make-up er ook natuurlijk uit ziet?

Basistips voor natuurlijke make-up

Als we kijken naar de basis van je make-up dan hebben we het natuurlijk ook foundation. Het is belangrijk om de foundation minimaal te houden. Dat komt omdat foundation vaak zichtbaar blijft. Zo kun je met je vingertoppen kleine beetjes foundation opbrengen. Denk bijvoorbeeld aan de plek onder je ogen of om kleine vlekjes weg te werken. Zo kun je de plekken op je voorhoofd of kin wat meer egaal maken. Doe ook een goede moisturizer op, want een droge huid ziet er direct minder mooi uit. 

Daarnaast is het altijd mooi om een kleine eyeliner aan te brengen. Vaak zit deze heel zichtbaar op je gezicht. Maar je kan er ook voor kiezen om de eyeliner alleen in de winterlinie van je ook aan te brengen. Doe dit alleen op je bovenste ooglid om je ogen optisch groter te laten lijken. We hebben het dan over de natte rand van je oog. Gebruik dus een waterproof eyeliner. 

Vervolgens kies je voor een watervaste mascara. Het liefst in de kleur bruin. Want bruin is al direct een stuk natuurlijker dan zwart of blauw. Vervolgens kun je nog je lippen een beetje aanzetten met een goede lipbalsem. Waardoor je lippen wat meer oplichten en kleur krijgen. Heb je last van vervelende velletjes? Ga dan zachtjes met je tandenborstel over je lippen. Zo scrub je de velletjes weg. En blijft er alleen een natuurlijk gekleurde lip over. 

Laat je online inspireren

Er is op het internet ongelooflijk veel te vinden over natuurlijke make-up. Je kan je dus altijd laten inspireren door een paar grote namen. Denk bijvoorbeeld aan Nikkie de Jager. Zij heeft online ontzettend veel filmpjes. Probeer deze bijvoorbeeld eens!

Het kiezen van een trendy en stijlvolle badjas, tips en trucs

Previous article

Het walhalla van troep dat AliExpress heet

Next article

You may also like