Tech & Gadgets

Zo restyle jij je slaapkamer voor weinig geld

0

Je herkent het misschien wel: je wilt graag je slaapkamer opnieuw inrichten maar er niet al te veel geld aan uitgeven. Vandaag de dag zijn er gelukkig heel veel manieren om voor weinig geld je slaapkamer een make-over te geven. Hoe je dat aanpakt vertellen we jou in deze blog!

Een slaapkamer is vooral bedoeld om lekker tot rust te komen. Met als belangrijkste meubelstuk natuurlijk je bed. Als je je bed wilt vernieuwen kan je online heel veel goedkope bedden vinden. Een nieuw bed zorgt al gelijk voor een heel andere uitstraling aan je kamer. Maar we hebben nog meer budget oplossingen voor je op een rijtje gezet! 

1. Opknappen 

Je kan er dus voor kiezen om een nieuw bed aan te schaffen. Maar wie voor weinig geld zijn of haar slaapkamer wil opknappen kan dit ook doen door de huidige meubels op te knappen. Denk aan een nieuw likje verf over je kledingkast of bed heen. Of het opnieuw stofferen van een stoel. Of haal een leuk behangetje en kies voor één muur. Bijvoorbeeld een tropisch behangetje of meer een klassiek behangetje is nu helemaal in.  

Zelf een kast maken? Bekijk dit artikel eens!

2. Tweedehands

Marktplaats en de kringloopwinkel zijn je beste vrienden als je voor weinig geld je slaapkamer opnieuw wilt stijlen. Zo kan je complete meubelstukken voor weinig op de kop tikken of leuke accessoires voor een paar euro vinden. Ook kan je deze meubelstokken combineren met onze eerste tip, namelijk door ze op te knappen. Tweedehands producten gebruiken is niet alleen duurzaam en goedkoper, maar vaak zijn ze ook wat meer karakteristiek. 

3. Budgetwinkels 

Sommige dingen wil je misschien liever niet tweedehands kopen, zoals een dekbedovertrek. Veel budgetwinkels hebben heel veel leuke accessoires die je voor weinig geld kunt aanschaffen. Haal hier bijvoorbeeld mooie lampen, kussentjes voor op het bed of wat leuke items voor op je nachtkastje.  

Zoals je ziet hoeft het niet moeilijk te zijn om voor weinig geld je slaapkamer opnieuw in te richten en op te knappen. Het enige dat je nodig hebt is tijd, creativiteit en een klein budget!

Bakken met een gietijzeren koekenpan: zo pak je het aan

Previous article

Hoe werkt een lening?

Next article

You may also like