Tips

Op Jacht Naar Nieuwe Meubels voor 2020?

0

Ben je op zoek naar een nieuwe bank? Wil je een lekkere fauteuil of een mooie robuuste eettafel? Nieuwe meubels moeten natuurlijk aansluiten op jouw interieur en jouw wensen. Hoe zorg je ervoor dat dit het geval is? Doe dit door te kiezen voor duurzaam geproduceerde meubels, deze kun je laten personaliseren. Zo weet je zeker dat het meubel aansluit bij jouw wensen. Weet je al wat voor meubels je nieuw wilt aanschaffen? Een loungebank? Of wellicht een eettafel met bijpassende stoelen? Hieronder worden een aantal punten besproken waar je rekening mee moet houden met de aanschaf van nieuwe meubels.

De loungebank

Een nieuwe loungebank, of een bank in het algemeen, is een van de grootste aankopen in een huishouden. Van een bank wordt verwacht dat het comfort optimaal is en dat hij jarenlang meegaat. Voordat je besluit een bank te kopen, moet je jezelf afvragen of de bank goed in je woonkamer past. Het zou natuurlijk zonde zijn als je een bank aanschaft en hij uiteindelijk niet bij de rest van het interieur past. Denk hierbij aan de afmetingen, het model en natuurlijk de stof. Een leren bank heeft een hele andere look dan een stoffen bank. Het uiterlijk van een bank is erg bepalend voor de totale sfeer binnen de woonkamer. Naast het uiterlijk is ook het zitcomfort belangrijk. Ga dus naar de winkel en test de bank die jij op het oog hebt uit.

Een nieuwe eettafel

De eettafel kan natuurlijk ook aan vervanging toe zijn. Voordat jij je oog laat vallen op een eettafel is het belangrijk dat je goed rond kijkt in de ruimte waar je hem neer gaat zetten. Bedenk dan wat voor soort eettafel het best bij de rest van het interieur zou passen. Zie jij een ronde eettafel voor je, of toch juist een rechthoekige? In een kleine ruimte staat een ronde tafel vaak mooi, terwijl een rechthoekige tafel vaak mooi oogt in een grote ruimte. Vergeet ook niet de afmetingen van de tafel niet. Het zou zonde zijn als de tafel te groot of te klein is. Houd er ook rekening mee dat er nog stoelen om de tafel heen komen te staan. De eettafel is dé plek waar je als familie samenkomt om te eten of gezellig een spelletje te doen. Het is belangrijk dat de eettafel een fijne plek is waar iedereen graag naar toe komt.

Eetkamerstoelen
Vaak komen er bij een nieuwe eettafel ook nieuwe eetkamerstoelen bij. Zijn jouw eetkamerstoelen aan vervanging toe? Let er dan op dat je niet te veel stoelen aanschaft. Als je aan tafel zit wil je niet met je ellenbogen tegen de persoon naast je zitten. Bereken van te voren hoeveel stoelen er om de tafel passen vóór dat je overgaat tot aanschaf. Houd rekening met 70 cm per stoel en houd 10 cm tussen twee stoelen in. Ga je voor eetkamerstoelen met een armleuning of zonder? Denk hier van te voren ook over na, een eetkamerstoel met armleuning neemt net wat meer ruimte in dan een stoel zonder armleuning. Wel geeft het de stoel net een beetje meer zitcomfort.

Meubels van goede kwaliteit
Ben je op zoek naar nieuwe meubels van top kwaliteit voor de beste prijs? Bekijk dan de collectie van UrbanSofa eens. Zij spelen in op een unieke meubelformule: fabrieksverkoop van kwaliteitsmeubels geproduceerd met aandacht voor mens en milieu.

Aan het experimenteren? Zo houd je het hygiënisch!

Previous article

Kerstpakketten worden elk jaar duurder

Next article

You may also like

More in Tips