Tips

Natuurlijk je haar kleuren? Dit zijn de beste producten

0

Wil jij je haar weer een stralende nieuwe kleur geven? Maar wil je liever niet allemaal chemische middelen gebruiken? Dan is het tijd voor natuurlijke producten voor een natuurlijke kleur! Er zijn namelijk heel veel producten verkrijgbaar die jouw haar op een natuurlijke manier een andere kleur geven. Zonder schadelijke stoffen!

Ga je voor een natuurlijke haarkleur dan betekent dat dat je chemische producten zoals ammoniak en bleek vermijdt. Is de kleur dan wel permanent? In de meeste gevallen hechten de natuurlijke kleurstoffen van de haarverfproducten ook aan je haar. Waarbij agressievere producten de haarschubben openen, om aan te hechten, blijft bij natuurlijke producten de schubben gesloten. Hierdoor is het een minder grote aanslag op je haar. Zeker als je regelmatig uitgroei wilt wegwerken!

  1. Natuurlijk kleuren met henna
    Henne Color poeder is een merk voor langdurige haarkleuring die vervolgens langzaam weer uit je haar moet groeien. Het is op basis van henna. Naast dat het een andere kleur geeft aan je haar, maakt het je haar ook weer gezond en geeft het een mooi glans.
  2. Gebruik een blondspray voor blonder haar
    Er zijn veel blondsprays op de markt. Maar veel daarvan gebruiken een agressief bleekmiddel. Kies voor een spray met kamille-extract om zo je blonde lokken weer nóg blonder te maken.
  3. Kies voor een product zonder ammoniak.
    De grootste boosdoener voor je haar is ammoniak. Dat is zonde, want je kunt ook kiezen voor verfproducten van bijvoorbeeld Hairwonder Colour & Care. Deze langdurig houdbare haarkleuring heeft allemaal natuurlijke ingrediënten en géén ammoniak. Hierdoor kun jij je haar optimaal verzorgen. Maar het is bijvoorbeeld ook beschermd tegen UV-stralen en je haar wordt zachter dan ooit.

Wil jij natuurlijke haarverf kopen en vervolgens je nieuwe kleur goed behouden? Let er dan wel op dat je jouw haar niet te vaak wast. Was je haar dus vervolgens met natuurlijke shampoo, want shampoo is ervoor gemaakt om allerlei soorten vuil en olie uit je haren te wassen. En daarmee neemt ‘t dus ook een beetje van je nieuwe haarkleur mee. Wil je het echt goed aanpakken? Was je haar dan naast een natuurlijke shampoo, ook met koud haar. Zo blijft je kleur nog beter behouden!

5 Interessante cijfers over vrouwen en seksueel gedrag

Previous article

Op vakantie naar Kaapverdië: dit zijn de leukste plekken om te zien of te doen!

Next article

You may also like

More in Tips