Tech & Gadgets

Dit zijn dé smartphones van 2019: welk toestel past er bij jou?

0

Er was een tijd dan gebruikte je een telefoon alleen om te bellen. Maar nu is een smartphone je alles. Navigatie instellen, de nieuwste series kijken, het laatste nieuws lezen en je social media bijhouden. En wie weet… doe je ook nog weleens een belletje. Kies jij vandaag de dag een nieuwe smartphone dan moet ie echt aan al jouw eisen voldoen. Hier hebben wij de belangrijkste voordelen van de populairste toestellen voor je uitgelicht.

De Huawei P30 Pro

Wil jij snel en veel foto’s maken met je mobiel? Dan is de Huawei P30 Pro perfect. Deze smartphone heeft het label ‘de allerbeste smartphonefotografie’ en dat merk je. Met een Leica Quad camera leg je de wereld om je heen vast. Licht óf donker. Reken daar nog een dubbel gebogen 3D-glas en een OLED-beeldscherm bij op en je hebt een grotere en krachtige versie van de Huawei p20. Een toestel met maximale prestaties en een batterij die binnen 30 minuten al weer bijna is opgeladen.

De Samsung Galaxy S9

Een bijna randloos beeldscherm van 5,8 inch, een waanzinnig design, een werkgeheugen van 4 GB en een supersnelle camera met een dubbele diafragma die ook nog eens op je stem kan reageren. Tel daarna nog een grandioze batterij van 3000 mAh bij op en je hebt een te gekke mobiele telefoon om heel de dag met je mee te nemen. De Samsung Galaxy S9 is een makkelijk te bedienen smartphone met heel veel leuke én bruikbare functies. Zo wordt je smartphone bedienen easy!

De Apple iPhone Xr

Dit is niet zomaar een telefoon. Dit is de nieuwste generatie iPhones van Apple. Een indrukkend toestel dat direct opvalt tussen de andere smartphones. Allereerst vanwege haar prijskaartje. Die ligt namelijk lager dan de andere twee nieuwste iPhones. Het is een telefoon dat supersnel in gebruik is. Je ontgrendelt het toestel met je gezicht, met de TrueDepth-camera maak je de mooiste foto’s. En de batterij kan lang meegaan. Met de Liquid Retina-display heb je straks het meest geavanceerde LCD-display in huis!

Girl on a mission

Een nieuwe telefoon uitzoeken is altijd een spannend én een leuk moment. Weet je niet precies wat je zoekt? Dan raden wij je aan om een voor- en tegenlijstje te maken. Want met zoveel toffe nieuwe toestellen is het zoeken van de perfecte telefoon een flinke uitdaging. Succes!

Penn&Ink: Dit wist je niet over het Amerikaanse modemerk

Previous article

Geen tijd om te shoppen voor cadeautjes? Zo geef je toch iets leuks!

Next article

You may also like