Tips

Geen tijd om te shoppen voor cadeautjes? Zo geef je toch iets leuks!

0

Je hebt een drukke dag gehad en je kijkt op je telefoon. Je ziet een berichtje binnenkomen en je weet direct: ik ben het feestje van een vriendin vergeten. Je hebt geen cadeau gehaald en zo snel nog iets perfects vinden in de stad? Die tijd heb je niet meer! Wij geven je 3 cadeautips, zodat jij niet met lege handen aan hoeft te komen!

1. Geef een verwenpakket

De supermarkt is op zo’n moment je allergrootste vriend. Maak een pakketje met de lievelingsproducten van je vriendin. Denk aan: een grote reep chocolade, een pak lekkere thee, een stuk gember en een sinaasappel om de thee af te maken. Toastjes met wat kaasjes en een lekker wijntje of een paar speciaalbiertjes. Als jij jouw vriendin goed kent, dan weet je precies wat je voor dit cadeau nodig hebt!

2.Bedenk een uitje

Is jouw vriendin niet heel materialistisch. Dan zou je haar ook weleens heel blij kunnen maken met een uitje dat je voor haar verzint én verzorgt. Denk aan een dagje naar de sauna, naar het strand of shoppen in een andere stad. Misschien juist een avontuurlijk en sportief uitje, zoals mountainbiken of suppen. Het handigste aan dit cadeau is dat je alleen een goed plan hoeft te hebben. De uitvoering komt op een andere dag. Schrijf jouw plan op een leuke kaart en tada! Je hebt een leuk cadeau om te geven.

3. Cadeaubon

Iedereen heeft altijd nog wel iets wat ze willen hebben of dat ze ergens voor sparen. Met dit cadeau zit je altijd goed. Een cadeaubon kun je tenslotte op elk gewenst moment zelf inleveren bij vaak heel veel verschillende winkels. Dat maakt shoppen met een cadeaubon dan ook altijd een feestje. Wil je een specifiek cadeau geven, omdat je vriendin bijvoorbeeld écht een lezer is? Geef dan een boekenbon. Deze is in heel veel boekenwinkels geldig. Zelfs online! Wil je een cadeaubon geven, maar weet je niet welke? Kies dan voor de VVV cadeaukaart. Deze kun je door heel Nederland op echt ontzettend veel plekken inleveren. Dan zit je dus altijd goed met jouw verjaardagscadeau!

Dit zijn dé smartphones van 2019: welk toestel past er bij jou?

Previous article

Apple ontwikkelt nieuwe Iphone die lijkt op de SE

Next article

You may also like

More in Tips