Fun & Verstandig

Deurmat met logo: kies een gepersonaliseerde deurmat

0

Voeten vegen doet iedereen, of zou iedereen moeten doen. Maar hoe leuk is het nu om je voeten te vegen op een gepersonaliseerde deurmat. Zo loop je altijd vrolijk je huis of misschien wel je kantoor binnen. Een eigen logo op je deurmat kan daarnaast ook voor een professioneel gevoel zorgen bij een klant. Dus waarom laat jij niet een deurmat op maat maken?

Misschien zit je al een tijdje tegen die stinkende oude deurmat aan te kijken of erger jij je iedere keer opnieuw wanneer jij het kantoor binnenstapt. Misschien ben jij je zelfs wel gaan schamen voor al die klanten die bij je binnenstappen. Breng daar nu verandering in door te kiezen voor een gepersonaliseerde deurmat.

Het creëren van jouw gepersonaliseerde deurmat

Er is nu een merk op de markt die voor jou al het werk uit handen neemt. Bij Mattador hoef jij enkel de maten door te geven en een logo naar keuze door te sturen en de rest wordt voor jou gedaan. Kies voor een deurmat met de juiste kleur, want zoals de uitspraak luidt: Mattador Suits your floor. Jij hoeft alleen voor de juiste kleur te kiezen.

De meerwaarde van een deurmat met logo

Als jij al hebt nagedacht over het vervangen van je deurmat is het slim om dit gelijk goed aan te pakken. Het logo van jouw bedrijf op je deurmat kan namelijk voor een belangrijke binnenkomer zorgen. Een professioneel bedrijf heeft namelijk een professionele uitstraling.

Een lach op het gezicht van je werknemers

Werknemers zullen met een lach binnenkomen wanneer ze bij binnenkomst hun voeten mogen vegen op zo’n mooie deurmat. Ook zal het natuurlijk zorgen voor een lach op je eigen gezicht. Kijk eens wat je allemaal al bereikt hebt.

Het laatste voordeel van een deurmat is natuurlijk dat jij je pand schoonhoudt. Want met al dat werk heb jij niet dagelijks de tijd om een stofzuiger door je kantoor te halen. Een deurmat gaat je helpen om alle vieze vlekken tegen te gaan. Als dan toch gelijk bezig bent met een nieuwe deurmat, waarom dan niet gelijk één met jouw eigen logo?

Meer weten over het schoonmaken van het kantoor? Je leest het hier.

5 tips om makkelijk thuis te ontspannen

Previous article

Meer vrouwen starten een eigen onderneming, maar waar moet je aan denken?

Next article

You may also like