Tips

Beste Stijlvolle Ventilators (en stil!) van 2019

0

De zomer van 2019 is al weer een eindje op weg en na de warmste dag ooit, hebben we afgelopen tijd niet zo’n heel best zomerweer gehad. Maar, hier komt vanaf nu weer verandering in, het lijkt erop dat we de 30 graden weer aan gaan tikken. Heb je dus nog geen ventilator, dan is dit het moment om er alsnog één aan te schaffen om zo die nazomer de baas te kunnen. Wij zetten de mooiste (en stilste) ventilators van dit moment voor je op een rijtje.

Bestron DFT35CO tafelventilator

Deze Bestron combineert een vintage uiterlijk met de nieuwste technologie. De krachtige bladen, die aerodynamisch gevormd zijn, creëren een sterke luchtstroom terwijl het geluidsniveau laag blijft. Dit model is bij Bigshopper verkrijgbaar in hip koper of cool chroom, en is helemaal in één kleur. Hij is gemaakt van metaal, wat hem zijn hoogwaardige uiterlijk geeft. De antislipvoet in combinatie met de motor die omwikkeld is met koperdraad, zorgt dat hij stabiel op één plek blijft staan, zolang jij dat wil natuurlijk. Deze ventilator pak je namelijk makkelijk op en zet je ergens anders neer.

Casa Fan big Smooth Eco plafondventilator

Een ventilator aan het plafond staat nooit in de weg en heeft een groter bereik dan een tafelventilator. Deze Casa Fan kan lucht in ruimtes tot 50 m2 verplaatsen. Dankzij de negen speciaal gevormde aluminium bladen is hij stil en weet hij toch een goede luchtstroom op te bouwen. Linksom draait hij in de zomer het best, rechtsom verplaatst hij (in de winter) warme lucht zodat deze goed over de ruimte verdeeld wordt. Met de afstandsbediening stel je de draairichting in, plus de kracht waarmee hij lucht verplaatst. Het design van deze plafondventilator is strak en modern.

Dyson AM06 Wit/Zilver

Dyson staat bekend om zijn (snoerloze) stofzuigers met enorme zuigkracht. Maar Dyson maakt ook hele mooie én fluisterstille ventilatoren. Dit komt omdat er in een Dyson ventilator geen bladen zitten, die door de luchtweerstand altijd geluid produceren. Deze Dyson bestaat uit een ring op een voet en door de Air Multiplier technologie weet de ventilator toch de lucht te verplaatsen zonder ventilatorbladen. Bij de AM06 wordt een afstandsbediening meegeleverd waarmee je hem aan en uit kunt zetten, een timer in kunt stellen, de kracht in 10 stappen in kunt stellen en hem kun laten bewegen of stilstaan. Het design van wit met zilvergrijs is strak en modern en past in vele interieurstijlen. En omdat deze zo stil is, past deze uitstekend in de slaapkamer of kinderkamer.

 

Zo kun jij langer met je inktpatronen van je printer doen

Previous article

Ziet de begrafenis van een vrouw er anders uit dan die van een man?

Next article

You may also like

More in Tips