Vrouwen & Lifestyle

5 tips om makkelijk thuis te ontspannen

0

Thuiswerken of thuisstuderen. We hebben allemaal weleens veel fijnere tijden gekend. Tijden waarin we veel meer konden ontspannen dan vandaag de dag. Maar wat als we je vertellen dat je ook thuis aan je ontspanning kan komen? In deze blog geven we jou 5 tips om lekker te gaan ontspannen. Ohm!

Leg je telefoon weg

Onze telefoon geeft ons veel meer stress dan we zouden willen. We staan continue aan en we zijn constant bereikbaar. Juist je telefoon wegleggen zorgt ervoor dat je niet hoeft te reageren op prikkels en berichten of dat je informatie tot je neemt waar je helemaal geen zin in had. Maar wegleggen is nog lastiger dan gedacht. Hoe lang lukt het jou om je telefoon niet aan te raken?

Ga buiten wandelen

Frisse lucht en de natuur zorgen ervoor dat je kan ontspannen. Wie 20 minuten door het bos wandelt of langs de zee zal een groot verschil ervaren. Dit komt namelijk letterlijk door de lucht die we dan inademen. Deze lucht bevat een stofje waarvan we direct ontspannen worden. Dus neem mee die hond van de buren en ga lekker wandelen!

Schaf een simple simple fidget toy aan

Als jij gestrest raakt omdat je altijd aan het friemelen bent, dan is dit een mooi alternatief voor jou om meer ontspannen te raken. De Simple simple fidget toy zorgt er namelijk voor dat je minder gaan friemelen en dat je zelfs ontspant van het geluid en de handeling!

Maak een thuisspa

Nu we even niet zoveel kunnen is de badkamer misschien juist wel heilig geworden. Zorg ervoor dat je een uur lang de badkamer kan claimen door af te spreken met je huisgenoten of je familie dat ze je met rust laten. Zet kaarsjes aan, zet rustige muziek aan of je favoriete muziek en doe lekker een maskertje op. Scheer jezelf, scrub jezelf en masseer jezelf. Alles om even helemaal tot rust te komen.

Eet je favoriete maaltijd

Via Thuisbezorgd kun je natuurlijk de lekkerste maaltijden bestellen. Bestellen daarom eens je favoriete eten. Precies dat waar je zoveel zin in hebt. En vergeet niet, zodra het eten er is je favoriete film om te zetten. Een gouden module om heerlijk te gaan ontspannen!

 

Zo kun je jouw woning verduurzamen

Previous article

Deurmat met logo: kies een gepersonaliseerde deurmat

Next article

You may also like