Fun & Verstandig

De Audi A1 als eerste auto – wel of niet doen?

0

Wanneer je om je heen kijkt op straat of in het verkeer zal het je vast wel eens zijn opgevallen. Je ziet ontzettend veel mensen in een Audi A1. Dit is natuurlijk niet zo heel erg gek, het zijn namelijk prima auto’s voor een relatief schappelijke prijs. We zien dan ook dat dit de reden is dat veel mensen zich afvragen of een Audi A1 een goede beginnersauto is. In dit artikel laten wij je zien waarom ook jij best kan kijken tussen alle Audi A1 occasions op Gaspedaal.nl voor je eerste auto!

Prachtige auto om te zien

De Audi A1 staat natuurlijk bekend om zijn opvallende en sportieve design. Door de stoere grille weet je zeker dat je op zal vallen op straat. De A1 is op dit moment ook nog eens te verkrijgen in een reeks opvallende kleuren, van Tango Red en Vegas Yellow tot aan de prachtige kleuren Navarra Blue en Manhattan Gray. De auto heeft comfortabele sportstoelen, een stijlvol dashboard met een groot touchscreen en een allerlei handige snufjes voor tijdens het rijden. Het is dan ook niet voor niets zo dat Audi echt is uitgegroeid tot hét merk voor iedereen die van mooie auto’s houdt. Daar komt ook nog eens bij dat je bij de speciale S uitvoering beschikt over nog meer luxe toevoegingen, al betaal je hier natuurlijk ook wel weer wat meer voor.

De kracht van de A1

De Audi A1 heeft niet alleen een prachtig design, maar beschikt ook nog eens over de meest indrukwekkende prestaties op de weg zelf. De auto is te verkrijgen in een groot scala aan diverse benzinemotoren. Zo kan je onder andere kiezen voor de 1,0-liter driecilinder met turbo, een 1,5-liter viercilinder met turbo en een krachtige 2,0-liter viercilinder. Deze motoren zijn gekoppeld aan een S-tronic transmissie met dubbele koppeling. Hiermee weet je zeker dat je snel en soepel kunt schakelen.

Het compacte maakt deze auto echt perfect voor in de stad, terwijl de krachtige motoren je weer in staat stellen om er ook heerlijk mee te rijden in een bergachtig landschap. De A1 is ook leverbaar met Audi’s quattro vierwielaandrijving. Deze zorgt voor een uitstekende grip en stabiliteit in alle mogelijke weersomstandigheden. Door al deze bijzondere specificaties is het echt een van de beste auto’s die Audi ooit heeft gemaakt.

Kies je ook voor de Audi A1?

Mocht je van plan zijn om een eerste auto te kopen dan is de Audi A1 echt geen verkeerde optie om voor te gaan. Door het sportieve karakter in combinatie met de prima bouwkwaliteit is het namelijk een uitstekende keuze, zowel voor de heren als voor de dames. Ongeacht de auto die je koopt is het bij het kopen van een occasion erg belangrijk om altijd je eigen onderzoek te doen. Alleen door je goed voor te bereiden en door geen overhaaste beslissingen te nemen is het mogelijk om uit te komen bij een auto die jarenlang mee zal gaan.

5 redenen om je eigen fotoboek te maken 

Previous article

Maak kennis met de Nissan Qashqai

Next article

You may also like