Tips

Maak kennis met de Nissan Qashqai

0

Nissan is een van de merken die bekend staat om het feit dat zij kwaliteit leveren voor een zeer schappelijke prijs. Dit is dan ook niet anders als het aankomt op de Nissan Qashqai. Zoals je wellicht wel weet is dit een van de meest populaire modellen die je maar kunt vinden van dit merk. Omdat we zien dat nog niet iedereen bekend is met dit model hebben we besloten om je op weg te helpen. In dit artikel laten wij je daarom alles zien wat je moet weten over de Nissan Qashqai. Voor je het weet wil je ook een Nissan Qashqai tweedehands kopen op Autotrack.nl.

Het design van de Nissan Qashqai

Laten we eens beginnen met het design van de auto. De Nissan Qashqai is natuurlijk te herkennen aan het strakke en moderne ontwerp dat voor veel mensen tot de verbeelding spreekt. De auto heeft een kenmerkend uiterlijk dat hem toch wat sportiever maakt dan de andere SUV’s die er op dit moment te verkrijgen zijn op de automarkt. De Qashqai is daarnaast voorzien van een hoge rijpositie. Dit zorgt ervoor dat je als bestuurder een beter zicht op de weg hebt en dat je gemakkelijker in en uit kunt stappen.

Kracht van de auto

Een leuk design is natuurlijk mooi, maar hoe zit het met de techniek onder de motorkap? Kijken we naar de techniek van de Nissan Qashqai dan zien we dat het mogelijk is om te kiezen voor een aantal verschillende soorten motoropties, waaronder benzine-, diesel- en hybride-aandrijvingen. Deze motoren bieden een goede balans tussen prestaties en efficiency. Dit zorgt ervoor dat de auto echt een uitstekende keuze is voor iedereen die het leuk vindt om te rijden. Het rijgedrag van de auto is dankzij de uitgebalanceerde vering en de nauwkeurige besturing uitstekend, al helemaal als je kijkt naar de relatief lage prijs van de auto.

Technische Nissan snufjes

Nissan zou Nissan niet zijn als ze niet zouden letten op de technische snufjes die er in de auto te vinden zijn. Deze auto staat dan ook echt bekend om het feit dat hij is voorzien van de laatste technologie in de autowereld. De auto is uitgerust met onder andere een handig infotainmentsysteem met touchscreen, een achteruitrijcamera en een reeks geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Zo kan deze auto automatisch remmen in noodsituaties en geeft hij je een waarschuwing wanneer je teveel afwijkt van de rijbaan.

Ook graag in een Nissan Qashqai rijden?

Er valt natuurlijk nog veel meer te vertellen over de voordelen van de Nissan Qashqai. Maar we hopen dat je dankzij de info uit dit artikel een beter beeld hebt gekregen over dit bekende model. Door de uitstekende techniek in combinatie met het strakke design weet je zeker dat je niet de fout in kunt gaan met de Nissan Qashqai. Daar komt bij dat hij ook gewoon erg degelijk is als we kijken naar de kwaliteit. Neem ook zeker even een kijkje bij de rest van de blog als je nog veel meer te weten wilt komen over het kopen van een nieuwe of tweedehands auto!

De Audi A1 als eerste auto – wel of niet doen?

Previous article

De leukste smartphones van 2023 met een vrouwelijke look

Next article

You may also like

More in Tips