Fun & VerstandigVrouwen & Lifestyle

Van deze 5 cocktails houden vrouwen het meeste

0

De meeste vrouwen houden wel van een cocktail op zijn tijd. De feestelijke upgrade van een wijntje of biertje. Maar welke zijn nou échte favorieten? Nou, deze vijf bijvoorbeeld:

Cosmopolitan

Deze cocktail werd razend populair toen het favoriete personage van veel vrouwen (Carrie Bradshaw uit Sex and the City) altijd dit drankje dronk. Sindsdien is het één van de populairste cocktails die door vrouwen gedronken worden wij snappen wel waarom, deze cocktail is fabulous! Zeker als hij ook geschonken wordt in het bijbehorende martiniglas.

Gin & Tonic

De o zo makkelijke cocktail die toch razend populair blijft. Dankzij het makkelijke recept ook heel goed om te schenken op feestjes. Een GT (wat dus enkel bestaat uit gin, en tonic) schenk je het lekkerst met een goede gin en de juiste tonic. Geen ah huismerk, dus. Je kunt hem aftoppen met citroenen of limoenen, maar ook met aardbeien, frambozen of besjes. It’s up to you! Genoeg gin kopen is wel een vereiste. Voor je het weet is het op!

Mojito

De Mojito is de perfecte cocktail voor iedereen die van zoet en fris houdt. En een klein zuurtje door de citroen. Wat lastiger zelf te maken, maar des te lekkerder om in een bar of club te bestellen: daar crushen ze het ijs voor je.

Espresso martini

Na een diner zin in een koffie, maar ook in een cocktail? Een espresso martini combineert het beste van twee werelden. Met 1/3 wodka, 1/3 espresso en 1/3 koffielikeur is dit de cocktaildroom van elke koffieliefhebber. Het allerlekkerste door de schuimlaag die is ontstaan door het shaken en het koffieboontje wat er vaak bovenop ligt, kun je laten staan. Misschien dat er koffieliefhebbers zijn die ervan houden, maar over het algemeen is deze bitter. Heel bitter.

Moscow mule

Veel vrouwen houden ervan om ginger ale te bestellen wanneer ze een middagje vertoeven op het terras. Het frisse gemberdrankje is een heerlijke dorstlesser, maar hij is nóg lekkerder wanneer je hem drinkt als cocktail! Een mowcow mule bestaat uit wodka gemixt met gemberbier. Is het lekkerst wanneer je hem afmaakt met ijs, munt en limoen.

 

Beste Resistance banden van 2019

Previous article

Houten speelgoed goed voor de ontwikkeling van je kind

Next article

You may also like