Nieuws, Besparen & Geldzaken

Wat is de goedkoopste internet betaaldienst zoals iDeal?

0

Je zou het je bijna niet meer kunnen voorstellen, maar vroeger werden betalingen vooral offline gedaan, en had je vaak een portemonnee bij je met veel munt- of briefgeld erin. Een online betaling was vaak exceptioneel, en als het gebeurde dan had je in vrijwel alle gevallen een apart apparaatje van je bank nodig. Tegenwoordig is dat ontzettend versimpeld – online bepalingen kunnen in no-time worden voltooid. Als je een online betaling doet, dan begrijpen wij dat je daar het liefst zo min mogelijk voor betaalt. Extra kosten maken om een transactie te kunnen doen is natuurlijk zonde als dat eigenlijk niet hoeft. iDeal is momenteel één van de goedkoopste betaaldiensten, althans – voor consumenten. Benieuwd welke betaaldiensten nog meer goedkoop zijn? Wij sommen ze voor je op.

iDeal

iDeal is de meest gebruikte betaaldienst en dat is niet zonder reden: het is ontzettend makkelijk te gebruiken en geeft mensen de mogelijkheid om binnen de vertrouwde omgeving van hun eigen bank te blijven. Daarnaast kost het consumenten ook geen geld om iDeal te gebruiken. Dat maakt dat het succes van iDeal ervoor heeft gezorgd dat iDeal tegenwoordig ook overal beschikbaar is, wist je bijvoorbeeld dat er tegenwoordig ook heel veel ideal casino’s bestaan? Echter, dit zijn de meest populaire alternatieven?

Bankoverschrijving

Een betaalmogelijkheid die helemaal geen geld kost, voor zowel de betaler als ontvanger, is een bankoverschrijving. Dit kun je namelijk gewoon zelf doen en kost helemaal niks. Het enige wat je hoeft te doen is wat geld van je rekening overmaken naar de rekening van degene waar het ontvangen moet worden. Je moet er zelf wat moeite voor doen misschien, maar het scheelt dan ook wel in de kosten.

Paypal

Ook Paypal is een online dienst waarbij je kunt betalen zonder dat je hier extra kosten voor maakt. Het fijne aan deze dienst is dat je helemaal geen persoonlijke gegevens of bankgegevens hoeft te delen, maar bij een betaling log je enkel in op je Paypal account. Deze schrijft het vervolgens af van je bank. Je hebt als het ware een saldo op je Paypal account, waardoor je tijdens een betaling alleen in hoeft te loggen.

Klarna: achteraf betalen

Klarna is een betalingsdienst die je 30 dagen voorsprong geeft met je betaling. Dat betekent dat je je betaling dus ook paas hoeft te voltooien na 30 dagen. Valt mee, toch? Ook handig wanneer je online aankopen doet waarvan je niet weet of je ze wil terugsturen of niet. Mocht je ze willen terugsturen, dan hoef je de betaling aan Klarna waarschijnlijk niet eens te voltooien, omdat de terugbetaling dan eerder plaatsvindt dan de 30 dagen termijn.

Apple Pay

Apple Pay is een gratis dienst die betalen veel gemakkelijker kan maken. Zo kun je vanaf je telefoon op een hele makkelijke manier toegang krijgen tot je rekeningen, en daarmee in no-time contactloos betalen bij verschillende betalingssystemen. De verwachting is dat Apple Pay in de toekomst alleen nog maar zal groeien, wegens de gebruiksvriendelijkheid en de laagdrempeligheid van de betalingsmogelijkheid.

De leukste sieraden trends van dit jaar

Previous article

Kleuren in outfits: hoe kies je de juiste combinaties?

Next article

You may also like