Vrouwen & Lifestyle

De leukste sieraden trends van dit jaar

0

De lente is pas net begonnen maar het warme weer zorgt ervoor dat we onze mooie kleren weer uit de kast kunnen halen. Toch is het soms lastig een leuke outfit aan te trekken, want de zon lijkt soms warmer dan zij is. Vaak nemen we dan toch een trui mee of doen we hem aan om er zeker van te zijn dat we het niet koud zullen krijgen. Maar dat kan er natuurlijk soms wel wat saai uit zien. Als je je outfit af wil maken dan is het dragen van sieraden een echte aanrader! Lees snel verder hoe je dit kunt doen.

Het dragen van meerdere kettingen

Deze trend is er al een tijdje maar zeker nog steeds erg populair, namelijk: het dragen van meerdere kettingen. Het is een mooi statement om meerdere kettingen van verschillende lengtes samen te dragen. Dit maakt bijvoorbeeld de trui die je draagt toch wat fleuriger. Maar ook bij topjes met een hoge neklijn of juist een uitsnede zorgt ervoor dat er mooi wat aandacht gevestigd wordt.

Minimalistische armbanden

Een leuke trend is het dragen van minimalistische armbanden maar dan met een persoonlijke twist, namelijk een gegraveerd bedeltje. Dit zorgt ervoor dat jouw armband uniek is, en wat is nou leuker dan een armband die wat speciaals voor jou betekent! Je kunt minimalistische armbanden ook super goed combineren met andere soorten armbanden en dat is echt ideaal!

Oorpiercings

Ook piercings zijn ontzettend populair geworden de afgelopen jaren, zo heb je ontzettend veel verschillende soorten, zoals een mooie traguspiercing, die gaat door het stukje kraakbeen voor je gehoorgang. Of een mooie helix piercings die in de bovenkant van je oor door het kraakbeen heen gaat. Er is genoeg variatie en keuze voor iedereen!

Ben je geïnspireerd en op zoek naar mooie sieraden, klik dan hier om eens te kijken op de website van MyUniqueStyle.

Steeds meer vrouwen handelen in crypto’s, ben jij de volgende?

Previous article

Wat is de goedkoopste internet betaaldienst zoals iDeal?

Next article

You may also like