Tech & Gadgets

T-Shirts bedrukken: 5 tips voor een eigen stijl

0

Of het nu is voor een vriendentoernooitje, een vrijgezellenfeest of een familiedag, er zijn talloze redenen om t-shirts met een persoonlijke touch te regelen. Je kunt kiezen voor een bepaalde kleur, of een voorbedrukt shirt, maar het is veel leuker om een gepersonaliseerd t-shirt aan te trekken. Weet je nu niet waar je moet beginnen, lees dan onze tips en maak zelf de mooiste shirts voor elke gelegenheid!

Opvallen of juist niet?

Wil je helemaal over de top opvallen? Kies dan voor knalkleuren, grote logo’s en/of pakkende slogans. Dit is ideaal voor sportdagen of een familiedag. Wil je wel laten zien dat je bij elkaar hoort maar wil je er stijlvol uitzien? Kies dan voor rijkere stoffen, subtiele bedrukking en minder opvallende kleuren. Het hoeft niet altijd over de top, doe dat dan ook niet als dat niet bij je past! Owh, en zorg voor de juiste maat en pasvorm voor de hele groep.

Leuk aandenken

Hoe opvallender het shirt, hoe vaker het in de categorie kluskleding of slaapshirt zal belanden na het evenement waar het voor bedoeld is. Kies je voor meer ingetogen, dan kun je het erna ook nog dragen. Je kunt de kwaliteit van het shirt hier dus op aanpassen, dit bepaalt mede de kosten. Ook de pasvorm is hiervan afhankelijk, voor dames staat een mooi getailleerd shirt beter dan een XXL t-shirt.

Via t-shirt bedrukken groningen, of via de P&P webshop, vind je bijvoorbeeld t-shirts in alle vormen en maten, en met elke gewenste bedrukking.

Duurzaam

Ook in de bedrukte shirts is duurzaamheid voortaan belangrijk. Veel shirts zijn verkrijgbaar in biologisch katoen, of andere duurzame stoffen. Dus ook als duurzaamheid jouw ding is, kun je perfect een persoonlijk t-shirt dragen!

Ontwerp je eigen bedrukking

Niets is zo persoonlijk als een eigen ontwerp op de shirts. Je kunt een plaatje van internet plukken, of een (veelgebruikte) slogan pakken, maar het is veel leuker als je er wat moeite voor doet en zelf iets bedenkt. Voor een familiedag kun je bijvoorbeeld een familiewapen pakken of bedenken, voor een sporttoernooi is een leuke teamnaam met bijpassend logo wel zo persoonlijk. Foto’s kunnen ook geprint worden maar wordt wel wat afgezaagd en je moet je afvragen of iedereen dat écht leuk vindt.

Ook voor kleine groepen

Voor wie denkt dat t-shirts bedrukken alleen voor de grote aantallen is, hebben we goed nieuws! Ook voor kleine groepen is het mogelijk om persoonlijke t-shirts te bedrukken. Wat houdt je tegen om voor een 5-tegen-5 toernooi je eigen t-shirts te ontwerpen? Of zelfs voor je team op het werk tijdens een sportdag? Helemaal niets als het goed is!

Lekker aan de slag!

Met onze tips kun je vandaag nog aan de slag voor je volgende evenement! Veel plezier met de voorpret!

 

Houten speelgoed goed voor de ontwikkeling van je kind

Previous article

Ideale verlichting voor in de woonkamer

Next article

You may also like