Tech & Gadgets

Krijg meer pit tussen de lakens met deze tips

0

Of je nu alleen bent of in een relatie zit, soms kan je seksleven wel een boost gebruiken. Even de boel opschudden voor wat meer spanning zeg maar. Met deze tips zorg jij voor meer pit tussen de lakens!

Verras elkaar

In een relatie kabbelt alles vaak een beetje voort, dus ook het seksleven. Of het nu gaat om het moment waarop je seks hebt, of hoe, hoe langer je in een relatie zit, hoe voorspelbaarder het lijkt te worden.

De eerste tip voor meer pit is dus een gemakkelijke: verras elkaar. Door eens op een ander tijdstip de ander te verleiden, door een nieuw standje uit te proberen of het eens op een andere plek te doen bijvoorbeeld.

Speeltjes

Een manier om elkaar te verrassen of dingen eens een keer wat anders te doen, is met speeltjes. Maar het is ook een goede manier om je eigen lichaam beter te leren kennen, ook als je single bent, en zo te weten komt wat jij lekker vindt.

Kies bijvoorbeeld uit één van de vele vibrators, een speeltje dat bijna iedereen wel kent. Ze zijn er in alle soorten en maten, en voor verschillende ‘doelen’, Natuurlijk is het uiteindelijke doel bekend maar de weg ernaartoe moet ook een beetje fijn en lekker zijn, toch?

Sex and the City

Het is alweer wat jaartjes geleden maar in de immens populaire serie Sex and the City hebben ze het over de Rabbit Vibrators. Deze lijkt op de eveneens bekende Tarzan en veel vrouwen hebben inmiddels een Tarzan of Rabbit in hun nachtkastje liggen.

En waar velen denken dat deze Rabbit alleen voor de single ladies is, is dit nu juist een speeltje waar je ook met een partner van kunt genieten. Al was het maar om hem (of haar) te laten kijken hoe jij jezelf tot een stomend hoogtepunt weet te brengen. De kans is groot dat de opwinding bij de ander ook tot ongekende hoogte komt zo. Pit tussen de lakens gegarandeerd.

En als je de Rabbit dan toch bij de hand hebt, wie weet staat je partner wel open voor nog iets meer pit… Maar laten we even waarschuwen: doe het voorzichtig en alleen als de ander ook zin heeft.

Leg jezelf in de watten met deze huid & nagel producten

Previous article

Zo maak je alledaagse producten uniek

Next article

You may also like