Tech & Gadgets

Het kopen van je eerste dildo of vibrator: hier kan je opletten 

0

Masturberen is van alle tijd en voor iedereen. Met of zonder speeltjes. Máár een dildo of een vibrator kan het allemaal wel een stukje leuker maken. Niet gek dat jij op zoek wilt naar je eerste dildo of vibrator. In deze blog helpen wij je op weg! 

Allereerst is het goed om even te vertellen wat dildo en een vibrator zijn. Een dildo is namelijk een kunstpenis die vaak is gemaakt van plastic of rubber. Op het moment dat deze kunstpenis vibreert, vaak omdat er batterijen in zitten, spreken we van een vibrator. 

De vorm is vaak langwerpig, als een penis. Soms zijn ze haast identiteit aan een penis, inclusief eikel en aderen. Als dat je in eerste instantie iets te veel afschrikt kan je ook kiezen voor een dildo of vibrator die wel die langwerpige vorm hebben, maar niet direct op een penis lijken. Er zijn bijvoorbeeld ook vibrerende eitjes die stimulerend kunnen zijn.  

Keuze is reuze

Groot, klein, vibrerend of niet. Clitoris-stimulator, of een G-spotvibrator. Aandacht voor de anus of liever niet? Waterdicht, zodat je ‘m in bad of onder de douche kan gebruiken? Oh, er zijn zoveel keuzes als het aankomt op dildo’s en vibrators. Wij raden je aan om er rustig naar te gaan kijken. Een kleine vibrator of dildo is geschikt wanneer je nog niet zo veel ervaring hebt op het gebied van (solo-)seks. Want het fijne aan vibrator en dildo’s is, is dat je zeker niet de enige bent die na verloop van tijd behoefte heeft aan weer iets anders. Zo kan je precies ontdekken wat er bij jou past. 

Vind je het nog steeds lastig? Lees dan eens de reviews van bepaalde dildo’s en vibrators. Allemaal gebruikers die jou een eerlijk verhaal erover kunnen vertellen, waar jij jouw keuze weer op kan baseren. Of vraag eens aan je vriendinnen of zij tips hebben.

Waar koop je jouw eerste dildo of vibrator? 

In elke grote stad is er wel een sekswinkel te vinden. Maar tegenwoordig verkopen ze ook al dildo’s of vibrators in de grotere drogisterijen. Vind je deze stap iets te groot? Dan kan je er ook voor kiezen om online te bestellen. Dan wordt ‘ie heel discreet bij jou bezorgd.  

En nogmaals, het is meer dan gewoon om een dildo of vibrator aan te schaffen. In de eerste maanden van 2021 verkocht Easytoys maar liefst 95 procent meer seksspeeltjes dan een jaar eerder. 

Een huisfeestje organiseren? Dit is belangrijk

Previous article

Open haard: voorkom overlast en stook verantwoord

Next article

You may also like