Tech & Gadgets

Een huisfeestje organiseren? Dit is belangrijk

0

Hoewel huisfeestjes op zijn tijd natuurlijk ontzettend leuk, zijn, is het altijd anders om naar een huisfeestje te gaan dan om er eentje zelf te organiseren. Zo moment je zorgen dat je genoeg boodschappen in huis haalt, dat je hele kwetsbare of breekbare spullen opbergt (anders is het ‘dag beeldje…‘) en dat je de buren van tevoren inlicht over eventueel geluidsoverlast.

Haal genoeg in huis

De meeste mensen die een uitnodiging voor een huisfeestje sturen zeggen hier vaak bij dat ze het een en ander in huis halen, maar dat het fijn si als de rest van de mensen eventueel ook hun eigen drankjes mee kan nemen. In realiteit gebeurt dit echt niet altijd, waardoor er soms ineens te weinig blijkt te zijn.

two women talking while holding drinking glasses

Laat iedereen zelftesten doen

Je wilt natuurlijk niet hebben dat jouw feestje achteraf een corona brandhaard blijkt te zijn. De belangrijkste maatregel die je kunt treffen is het laten zelftesten kopen voor iedereen. Wanneer iedereen een negatieve zelftest kan laten zien bij het moment van binnenkomst, heb je in ieder geval de kansen vaneen eventuele coronabesmetting geminimaliseerd. Dit is, coronawise, het meest veilige om te doen.

Bescherm spullen waar je zuinig op bent

Je kunt ervan uitgaan dat bij het organiseren van een huisfeestje er altijd wel iets kapot zal gaan. Al is het een glas wat stuk valt, een lamp die per ongeluk omgestoten wordt of de kapstok die te vol wordt gehangen, zelden blijft het hele huis perfect intact. Om je spullen zo goed mogelijk te beschermen, kun je het beste alle spullen waar je zuinig op bent veilig opbergen. Ook is het slim om kamerdeuren op slot te doen. Mochten twee mensen het op feest samen heel gezellig krijgen, dan gaan ze dat in ieder geval niet in jouw bed beoefenen (If you know what we mean…).

De vloer schoon houden

Wanneer je ook zuinig bent op je vloer, dan kun je een dun zeil of afdekvlies kopen of huren om ze over de vloer te leggen en zo te beschermen tegen eventuele beschadigingen. Het zou immers zonde zijn als er een glas rode wijn over je witte vloer valt en je dit er vervolgens niet uit krijgt. Dit zou je natuurlijk ook over de bank of stoelen kunnen doen.  

Pokeren: een nieuwe ervaring bij een casino 

Previous article

Het kopen van je eerste dildo of vibrator: hier kan je opletten 

Next article

You may also like