Vrouwen & Lifestyle

Wil jij nieuwe dingen uitproberen in de slaapkamer? Koop dan dit!

0

Zijn jij en je partner wel klaar om nieuwe dingen uit te proberen tussen de lakens? En zijn jullie wel benieuwd naar erotische spellen? Lees dan gauw verder, want in dit artikel delen we vijf erotische spellen die ervoor zorgen dat het wel eens héél gezellig zou kunnen worden…

Truth or dare – de erotische versie

Het spel truth or dare kennen we vast allemaal. De Nederlandse verise is over het algemeen ‘doen, durven of de waarheid’. Om de beurt gooi je met de truth or dare munt en pak je vervolgens een kaartje van de stapel. Gooi je “truth” dan lees je de truth-kant van het kaartje op, en moet je vervolgens de waarheid spreken op de vraag die gesteld wordt. Gooi je “dare’, dan moet je de opdracht op het kaartje uitvoeren.

Ultiem verlangen

Ultiem verlangen is een erotisch bordspel wat geschikt is om met je partner te spelen. Het spel zit boordevol erotische vragen die je altijd al van je partner wilde weten. Zoals:  ”Vertel een spannende erotische fantasie aan je partner”,”Raak je opgewonden van spannende woorden tijdens het vrijen?”,Hoe gebruik je Ben Wah ballen?” Met dit spel worden barrières doorbroken en leren jij en je partner elkaar (seksueel) nog beter kennen. Dat wordt sowieso spannend…

Hart vol erotiek – spannende opdrachten

Geef je je lief een cadeau in de vorm van een hart, is dat natuurlijk sowieso al heel lief. Maar wanneer dat hart gevuld is met allerlei spannende opdrachten, weet je zeker dat jullie een hele sexy avond te wachten staat. In een hart vol erotiek vind je honderden kaartjes met spannende erotische opdrachten erop. Een opdracht kan bijvoorbeeld zijn ‘trek met je handen het slipje van je partner uit’, maar ook ‘vertel je stoutste fantasie’.

Seksdobbelstenen

Seksdobbelstenen zijn een heel toegankelijke en goedkope versie van seksspellen. Eén van deze dobbelstenen is gevuld met plaatjes van verschillende standjes (van doggystyle tot reversed cowgirl), en op de andere staan locaties. Buiten, keuken, badkamer, etcetera. Je kunt ze online al krijgen voor 2 euro. Een perfecte optie voor koppels met een dirty mind. Zijn jullie klaar voor een potje dobbelen?

Wat zeggen jouw Macbook-stickers over jou?

Previous article

5 Interessante cijfers over vrouwen en seksueel gedrag

Next article

You may also like