Tech & Gadgets

Handige accessoires die het quarantaineleven makkelijker maken

0

We leven inmiddels al een hele tijd in quarantaine. Uit ellende wil je gewoon niet weten hoeveel weken het al gaande is. Gelukkig komen er steeds meer versoepelingen aan, die alles weer wat dragelijker maken. Natuurlijk duurt het nog wel een hele tijd voordat alles weer normaal is. Gelukkig zijn er een paar telefoon accessoires die het quarantaineleven een stuk makkelijker maken.

  1. AirPods

Dit is geen onbekende accessoire, maar er zijn veel mensen die nog geen AirPods hebben. Dat is ook helemaal niet erg, want deze accessoire brengt niet iedereen veel toevoeging. Luister je bijna nooit muziek via je telefoon? Dan is het natuurlijk niet nodig om AirPods te kopen. Gaat er bij jou geen dag voorbij dat je geen muziek luistert? Dan zijn AirPods een perfecte uitkomst. Het is al helemaal handig als je vaak een lange wandeling maakt of gaat hardlopen. Je hebt geen last meer van een vervelende kabel die in de weg zit en je kunt je telefoon goed wegstoppen. Zelfs als je touwtje gaat springen blijven de oordopjes goed zitten en kun je je telefoon ergens neerleggen. Het is niet meer nodig om je telefoon in een broekzak te stoppen. Dat springt toch wat handiger! Het is ook slim om meteen een Apple AirPods hoesje aan te schaffen. Het zijn geen goedkope oordopjes en je wilt de oplaadcase natuurlijk niet beschadigen. Het lijkt misschien een kleine verandering, maar het brengt zoveel handige voordelen met zich mee. Ook als je in deze tijd vaak belt, is het superhandig! Je doet je oortjes in, legt je telefoon ergens neer en je kunt gewoon verder gaan met bijvoorbeeld eten maken, je make-up doen of de was opvouwen.

  1. Powerbank

Het is geen verrassing meer dat je je smartphone op verschillende manieren kunt opladen. Gewoon via het stopcontact, met een kabel via je pc of laptop, met een draadloze oplader, maar natuurlijk ook met een powerbank! De perfecte accessoire als je lange wandelingen maakt, de hele dag in het park zit met een vriend of vriendin of misschien wel een vakantie in eigen land hebt geboekt. Met een powerbank kun je altijd en overal je telefoon opladen, zonder stopcontact. Ideaal als je graag uren muziek luistert, social media verslaafd bent, overal foto’s van maakt en altijd bereikbaar wilt zijn voor vrienden en familie.

  1. Sportarmband

Ben je in deze tijd ineens veel gaan hardlopen of wandelen? Of misschien wel gaan skeeleren? Dan is een sportarmband een onmisbare accessoire. De band blijft stevig om je arm zitten dankzij het krachtige klittenband en glijdt niet van je arm af. Je kunt je telefoon blijven bedienen door het doorzichtige kijkvenster. En er is zelfs een vakje voor je sleutel! Het is dus niet erg meer, als je geen zakken hebt in je sportkleding. Ren zorgeloos een rondje door het park of luister naar een interessante podcast tijdens het wandelen. Voor je het weet, kun je niet meer zonder sportarmband!

5x Merken waar meisjes dol op zijn

Previous article

eSIM: voordelen en nadelen

Next article

You may also like