Tech & Gadgets

Duurste sieraden ter wereld

0

Heb jij een sieraden doos vol met de mooiste sieraden? Tof! Maar wij denken niet dat jij één van deze items in deze blog op je make-uptafel hebt staan. Want in deze blog laten we jou de duurste sieraden ter wereld zien. Lees je mee?

Kettingen, armbanden en ringen heb je in alle vormen en maten. Je loopt een kledingwinkel binnen en kunt voor een paar tientjes iets kopen. Of je leent een keer iets van een vriendin. We weten niet zeker of je één van deze sieraden ooit een keer om mag doen om te lenen. Maar wellicht maakt dat het ook wel weer de duurste lening ooit. Laten we daarom eerst maar eens beginnen met plaatjes kijken. 

En deze sieraden zijn misschien voor jou onbetaalbaar, maar een persoonlijke lening maakt veel mogelijk! 

De duurste armband van de wereld 

De allerduurste armband die ooit gemaakt is, is een armband van het merk Cartier. Deze armband is volledig voorzien van prachtige diamanten. Er zitten vlekken op van een panter en deze zijn gemaakt van zwarte onyxen. Ooit is deze gemaakt voor de Hertogin van Windsor. Dat was in 1951. En in 2010, bijna 60 jaar later, werd de armband verkocht voor 5,25 miljoen. 

Het duurste horloge van de wereld

Een horloge met 110 karaat zeldzame diamanten in verschillende kleuren? Dat is het duurste horloge ter wereld. Voor een kleine 46,6 miljoen is dit horloge van jou. Deze is ooit verkocht in het land van de zakhorloges: Zwitserland. Er zitten heel veel verschillende kleuren aan diamanten op, namelijk rood, roze, violet, geel, blauw en cognac. 

De duurste broche van de wereld

Een broche is een soort speldje dat je op kan spelden op bijvoorbeeld je trui of je jas. Het is daarmee niet heel bekend in de wereld van de sieraden. Het klinkt misschien heel simpel en klein, maar de duurste broche van de wereld heeft 120.81 karaat diamanten. Dit sieraad heeft de vorm van een pauw en de edelstenen vormen haar veren. Wie ‘m graag wil aanschaffen, moet diep in de buidel tasten. Deze broche kost namelijk: 77 miljoen euro.

De duurste ring ter wereld 

Heb jij nog 66,8 miljoen liggen? Dan kan je de duurste ring ter wereld aanschaffen. Deze werd in 2017 namelijk geveild voor dit bedrag in Hong Kong. Het gaat om een platina ring en daarop ligt de duurste diamant ter wereld. Deze heet de Pink Star. Een perfect gevormde helder roze diamant. Dat komt ook omdat deze diamant bestaat uit 59,6 karaat. Een flinke diamant dus!

De duurste ketting ter wereld 

Uiteraard mist er nog één sieraad in dit rijtje: de duurste ketting. Een ketting wordt ook wel een collier genoemd. De duurste ter wereld heet: A Heritage in Bloom. De ketting – of collier – is voorzien van 11.551 diamanten en weegt maar liefst 383.4 karaat. Het prijskaartje is niet alleen enorm – 180 miljoen euro – maar er zitten ook heel veel werkuren in de ketting. De maker is namelijk 47.000 uren bezig geweest met het maken van deze ketting. 

Erotisch speelgoed voor meer spanning

Previous article

Verschillende soorten taarten

Next article

You may also like