Tech & Gadgets

Deze kleding trends van 2021 moet je horen!

0

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends. Ook op het gebied van kleding en mode. Wil jij dit jaar helemaal on trend zijn, dan mag je deze kledingtrends van 2021 echt niet missen!

De gewatteerde jas

We zitten nog midden in de winter en mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe winterjas, dan is dit hét moment! De sale is al begonnen dus je scoort de mooiste jassen voor een leuke prijs. Welke jas is dé trend van deze winter? De gewatteerde jas. Die is zeker niet nieuw en zien we bijna elk jaar terug komen. En dat is niet voor niets, want een gewatteerde jas is warm, gemakkelijk (ook op de fiets) en winddicht, een allemansvriend dus. En kies je hem in een opvallende kleur of met een metallic finish, dan is hij echt helemaal van nu. En hij kan volgende winter ook gewoon nog, wel zo handig!

Relaxte pakken

Vergeet strakke pakken; voor dames zien we dit jaar de wijdere pakken terug. Dit zit natuurlijk lekker comfortabel en ziet er toch fashionable uit, ideaal voor een thuiswerkdag maar hij misstaat ook zeker niet als je weer naar kantoor kan en mag.

Deze trend laat zich ook goed combineren met de kleur die in 2021 helemaal hip en happening is: felroze. Van bijna neon tot fuchsia: felroze moet ons massaal uit de coronadip trekken en zeg eens eerlijk, daar word je toch spontaan vrolijk van?

Transparant

Dit jaar mag er weer wat huid geshowd worden. En wel met transparante kledingstukken, zoals een shirt of een jurk. Deze look kan snel ordinair worden, maar wordt classy wanneer je werkt met semi-transparante materialen waardoor je nog veel aan de verbeelding overlaat.

Of combineer transparante stoffen met heerlijke warme items, zoals een grofgebreid vest van Moscow. Lekker warm en comfortabel, maar ook met een vleugje sexiness en dus helemaal passend in de trends van 2021.

En natuurlijk past een mooie transparante top ook perfect bij dat oversized, relaxte pak dat we hierboven bespraken. Zoek met transparante items dus vooral de tegenstelling op met grove stoffen of wijde contouren, zo houd je het extra spannend.

Hoe kan CBD je helpen bij stress?

Previous article

Laat je doelgroep reclame maken voor jouw bedrijf!

Next article

You may also like