Fun & Verstandig

Dit zijn verrassend genoeg de kleinste beroemdheden!

0

Op televisie of op foto’s lijken mensen al gauw een stuk groter dan ze daadwerkelijk zijn. Ze lijken overigens vaak ook dikker, maar dat is iets voor een andere keer. Dit heeft verschillende oorzaken zoals de manier waarop iemand belicht wordt, de lens of camera die wordt gebruikt en het beeld dat je mentaal gevormd hebt van jezelf of iemand anders. Voor beroemdheden is dit niet anders, dus leek het ons wel eens leuk een paar hele kleine (in lengte dan!) beroemdheden voor je op een rijtje te zetten. In Nederland hebben we natuurlijk de lengte van Lil Kleine als onderwerp van gesprek, maar wij hebben even over de landsgrenzen gekeken.

 

De lengte van Tom Cruise & Daniel Radcliffe

Een van de grootste acteurs is tegelijkertijd een van de kleinste acteurs. Tom Cruise moet het doen met een schamele 170 centimeter. Geen wonder dat hij zo’n drang heeft om zichzelf te bewijzen op het witte doek. En wellicht is dit ook wel een deel van de verklaring waarom hij alle levensgevaarlijke stunts in zijn films zelf wil doen, in plaats van het over te laten aan deskundige stuntmannen. En ander filmicoon van geringe lengte is Daniel Radcliffe. Je kent ‘m waarschijnlijk beter als Harry Potter. De grootste filmrol van zijn leven ligt waarschijnlijk al een tijdje achter hem, maar de beste man timmert nog steeds lekker aan de weg met verrassende rollen hier en daar. Wat ook verrassend is, wat ons betreft, is zijn lengte: 165 centimeter!

 

De lengte van Reese, Kristen & Kim

Reese Witherspoon is een van de vrouwen die het hardst gaat de laatste jaren in Hollywood. Ze is niet meer weg te denken uit de Hollywood-elite, en werkt mee aan de ene na de andere succesvolle film. En denk maar niet dat ze daarbij ook maar een seconde onzeker is over haar kleine postuur (wat niet gek zou zijn met 156 centimeter); ze is simpelweg hét voorbeeld van een moderne powervrouw! Kristen Bell is ook zo’n ieniemienie, met slechts 155 centimeter. Toch is ze nadrukkelijk aanwezig op het witte doek en op Netflix, bijvoorbeeld in de hitserie The Good Place. Kim Kardashian is van deze dames wel de grootste vis op het internationale podium, de manier waarop zij zichzelf naar succes heeft gestuwd getuigt van grote klasse. Iets minder groot is haar lengte, 159 centimetertjes. Dat weten ze op televisie toch goed te maskeren!

De lengte van Snooki & Lady Gaga

Snooki, oftewel Nicole Polizzi, werd in Jersey Shore niet altijd even flatterend in beeld gebracht. En we laten maar even in het midden of dat aan haar of aan de regie lag. Het komt dus misschien niet helemaal als een verrassing dat ze niet direct tot de langste beroemdheden ter aarde behoort, maar had je gedacht dat ze 142 centimeter lang is? Zo klein zie je ze niet vaak hoor. Maar de echte verrassing wat ons betreft is Lady Gaga. Door haar opvallende outfits en uitspattingen valt het niet meteen op, maar Stefani Germanotta is slechts 155 centimeter lang. Wijze les: laat je lengte je niet in de weg zitten bij het najagen van je dromen!

Beste rekken & opbergplekken voor je schoenen

Previous article

Is een uitvaartverzekering wel nodig als je nog zo jong bent?

Next article

You may also like