Tech & GadgetsVrouwen & Lifestyle

Op wat voor manieren beschermt een telefoonhoesje je telefoon?

0

We weten natuurlijk allemaal dat een telefoonhoesje een goede manier is om je telefoon te beschermen. Hij kan namelijk zomaar uit je jaszak vallen als je aan het fietsen bent, uit je broekzak vallen als je net op de wc zit of simpelweg uit je handen vallen. Dan belandt hij op de grond en wie weet ligt het scherm ineens in duizend stukjes. Daarom leggen we je in dit artikel uit waarom iedereen -ja echt, iedereen- een hoesje nodig heeft voor haar telefoon. Je geeft immers veel geld uit aan een nieuwe smartphone, dan wil je hem ook goed beschermen, toch?

Even in je tas gooien

Gooi jij je telefoon ook heel vaak gewoon even in je tas? Niet gek, dat doen we waarschijnlijk allemaal, maar de kans dat je dan krassen of breuken in je telefoon krijgt is wel veel groter. Niet alleen omdat je je tas heel makkelijk op de grond zet (wat als je telefoon net op de onderkant ligt?), maar ook omdat je tas gemakkelijk tegen iets aanstoot, bijvoorbeeld tegen je fiets als je hem aan je stuur hangt. Daarnaast kunnen sleutels of andere harde en scherpe dingen hele lelijke krassen achterlaten op je scherm.

Voor de onhandigen onder ons…

Het is helemaal niet erg als je een beetje klunzig bent. Maar als je dat van jezelf weet, en weet dat je nogal klunzig bent, dan zijn telefoonhoesjes al helemáál een goed idee. Je wilt hem natuurlijk wel goed beschermd hebben als je hem laat vallen.

De juiste hoes

A40 telefoonhoesjes bieden ook bescherming aan de voorkant (wordt vaak een flipcase genoemd). Naast een betere bescherming voor je telefoon, brengt dit ook nog enkele voordelen met zich mee. Zo kan dit hoesje ervoor zorgen dat elk moment dat jij op je telefoon kijkt (en dus de flipcase ‘opent’), je telefoon automatisch aan gaat en oplicht. Hij gaat ook automatisch weer uit wanneer je je hoesje weer dicht doet. Vooral heel handig bij moeders die nog wel eens vergeten dat ze moeten ophangen na een telefoontje… en vervolgens uren aan het bellen zijn.

Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuw telefoonhoesje, op Content Girls schreven we al eerder over de mooiste telefoonhoesjes voor fashion gevoelige meiden. Daarin noemen we meerdere merken die telefoonhoesjes aanbieden die niet alleen super mooi zijn, maar ook van goede kwaliteit. Happy Shopping!

 

Apple ontwikkelt nieuwe Iphone die lijkt op de SE

Previous article

De hipste schoenenmerken van 2019

Next article

You may also like