Tips

Laat je doelgroep reclame maken voor jouw bedrijf!

0

Het is iets waar je dagelijks mee bezig bent: netwerken en je bedrijf promoten. Dat kost je dus nogal wat tijd. Dus waarom zorg je er niet voor dat anderen je meehelpen bij het verhogen van je naamsbekendheid? Het mooiste zou zijn als je doelgroep daar zelf aan bijdraagt, zodat je twee vliegen in één klap slaat. Dat kan dus gewoon. Zorg dat je de juiste relatiegeschenken weggeeft aan de juiste mensen en ineens wordt jouw bedrijfsnaam veel vaker gezien door de mensen die je graag wilt bereiken.

Deel mondkapjes uit: iedereen heeft ze nodig

De grote vraag is natuurlijk wat je dan moet kiezen, want er is enorm veel keuze als het om relatiegeschenken gaat. Denk daarom eens aan iets dat echt iedereen nodig heeft. Op dit moment is mondkapjes kopen met jouw bedrijfslogo een geniale zet. Iedereen heeft ze immers nodig. Je kunt ze uiteraard ook binnen je bedrijf inzetten, zodat iedereen er hetzelfde bijloopt, als een soort beschermend uniform. Daarnaast geef je ze met plezier weg aan klanten, leveranciers en andere relaties. Netwerken gaat toch net iets soepeler wanneer je iets weg te geven hebt aan iemand die je net ontmoet.

Maak de geschenken zo goedkoop of duur als je wilt

Wil je liever niet teveel geld uitgeven voor artikelen met je logo erop die je weggeeft? Dan heb je alsnog volop keuze. Maar je begrijpt natuurlijk dat de écht waardevolle relatiegeschenken iets meer kosten dan een prikkie. Al is het nog steeds een schijntje vergeleken bij wat een nieuwe trouwe klant je oplevert. Alleen daarom is het al de moeite waard om eens te proberen welk type relatiegeschenken past bij jouw doelgroep.

Bij goedkope relatiegeschenken denk je al snel aan pennen, sleutelhangers en notitieblokken. Stuk voor stuk zijn dit prima producten, want je weet zeker dat ze gebruikt gaan worden. Dat geldt helemaal voor relatiegeschenken die iets meer kosten per stuk, maar wél echte gebruiksartikelen zijn. Daarmee scoor je zeker weten. Denk bijvoorbeeld aan een eigen persoonlijke waterfles voor je doelgroep.

Kies voor een Dopper van Maxilia met het logo van je bedrijf en je weet zeker dat mensen hem gaan gebruiken. Laat dan ook een serie maken voor je medewerkers, want je kunt de flessen laten personaliseren op naam. Ook buiten werktijd gebruiken zij hem ongetwijfeld als handige waterfles. Vooral als het in de zomer lekker warm wordt.

Kortom: zorg dat jouw netwerk en je doelgroep jouw bedrijfsnaam uitdraagt dankzij de relatiegeschenken die je uitdeelt!

 

Deze kleding trends van 2021 moet je horen!

Previous article

Make-upproducten en tips hoe je dit het beste aanbrengt

Next article

You may also like

More in Tips