Nieuws, Besparen & Geldzaken

De meest gekozen crypto van dit moment

0

Wil jij gaan investeren in crypto? Dan is het goed om te weten wat de beste cryptomunten zijn van dit moment. Wij zetten er hier 5 voor je op een rij in deze blog. 

Je bent al ingestapt in cryptomunten, maar je hebt het gevoel dat je niet de juiste crypto hebt gekozen. Ze dalen alleen maar en je haalt er maar weinig geld uit. Ieder jaar zijn er weer munten die een flop zijn en een hit zijn. Ieder jaar opnieuw worden er ook weer verwachtingen gemaakt. Echte crypto pareltjes dit moment zijn ook alweer bekend: Zo is er de Shiba Inu, Cardano, Chainlink, Ethereum en de Bitcoin. Lees snel verder om erachter te komen waarom dit de cryptomunten van dit moment zijn. 

De meest gekozen crypto van dit moment 

Om je te voorzien van je juiste info vertellen we je bij iedere munt waarom hij zo’n hit is ook dit jaar weer. 

Bitcoin

Dit was natuurlijk de eerste munt en daarmee ook een munt waar enorm veel handelaren op vertrouwen. Zo zijn er niet een paar grote investeerders die bitcoin kopen, maar het gaat echt om duizenden zo genoemde: whales. De verwachting is dat dit alleen maar verder gaat groeien. Dit is de reden dat er nog steeds enorm veel crypt investeerders vertrouwen op een munt als de Bitcoin. 

Cardano

Waar de Bitcoin niet echt een groene munt is, is de Cardano heel wat anders. Natuurlijk zijn ze nog steeds niet groen, maar ze zijn wel per crypto 1000x groener dan Cardano. Het is dus een hele mooie manier om te investeren op een milieuvriendelijke manier. Dit heeft alles te maken met het minen, wil je hier meer over weten? Bekijk eens deze video. Hier vertellen ze je alles over verschillende manieren van minen en wat dit voor de cryptocurrency markt betekent. 

Chainlink 

Deze link is gemaakt voor snelle verbindingen tussen het huidige betaalsysteem en de cryptowereld. Zo is het mogelijk om betalingen op een veilige manier af te ronden via een blockchain. Vooral voor grote betalingen kan dit weleens de toekomst zijn. Daarom staat Chainlink ook in de lijst van populairdere crypto van dit moment. 

Ethereum 

Het is tot op heden nog steeds het kleinere broertje van de Bitcoin. Maar toch verwachten ze dat deze munt verder en verder gaat groeien. Ook omdat ze op meerdere manieren proberen Bitcoin voorbij te stevenen. Dit doen ze met een Ethereum 2.0 versie en een betere en milieuvriendelijkere manier van minen. 

Shiba Inu

De onbekendste munt die in die rijtje staat is toch wel de Shiba Inu. Deze munt is ontwikkeld door Steven Cooper. Hij is de eigenaar van Bigger Entertainment. Dit is een bedrijf die ook handelt in NFT’s. Met een token van SHIB kan je tickets kopen voor concerten etc. De Shiba Inu zal naar verwachting stijgen naar 0,1 dollar in het komende jaar. 

Leer meer voordat je begint 

Wil je starten met het handelen in crypto, dan is het goed om meer te leren over deze online token. Want wanneer je meer weer over de cryptomarkt kan je ook beter anticiperen. Dit zorgt er weer voor dat je een betere handelaar wordt. 

Seksueel actief met je partner op afstand, zo kan het!

Previous article

De beste tips voor het kiezen van een houten vloer

Next article

You may also like