Tips

Welke sportmannen zijn het knapst?

0

Bij het kiezen van een partner spelen er natuurlijk veel factoren mee. Je wilt het liefst iemand die grappig en slim is, maar ook aantrekkelijk en avontuurlijk… en best ook nog sportief, niet? Dan is een sportman misschien nog niet zo een slechte keus! Kijk even mee naar de mooiste mannen in de sportwereld.

Basketballers zijn niet mis!

Als je een boontje hebt voor grotere mannen, kan je basketbalspelers zeker op je lijstje zetten! Wat dacht je van de exotische Al Holford, afkomstig uit de Dominicaanse Republiek? Hij is over de 2 meter groot, en zijn exotische look en exotisch getinte huid laten je niet onbewogen – deze bink van Boston Celtics is zeker geen misser! Of Alex Abrines, een Spanjaard van net 24 lentes jong, maar toch al wereldbekend. Je hoeft alleen nog maar te kijken naar zijn gespierde armen, en je bezwijkt al.

Foto

Basketballers hebben vaak gespierde armen, en zijn in het algemeen in topvorm – in deze sport moet je namelijk zo snel als de bliksem zijn om je tegenstander te slim af te zijn. De meeste mooie mannen vind je bij de Amerikaanse ploegen, waar basketbal een van de populairste sporten is.

Of het nu om Chris Paul van de Houston Rockets gaat, of de perfecte lach van Carmelo Anthony van de Oklahoma City Thunder – basketballers horen zeker in dit lijstje thuis.

Voetbal aan de top

Voetballers staan natuurlijk aan de top bij ons lijstje met aantrekkelijke mannen. Niet alleen is dit een van de meest prestigieuze sporten, we worden ook nog eens meer dan goed betaald. Ook al lag alles een tijdje stil tijdens het hoogtepunt van de coronacrisis, als je vandaag de dag een match wilt meepikken zijn er in verschillende landen reeds terug competities aan de gang. Wie zei dat voetbal kijken enkel voor mannen is?

De wereldster Cristiano Ronaldo is een van de topspelers, en staat ook zeker hoog op ons lijstje met knappe sportmannen. Hij wordt vast en zeker op de hielen gevolgd door Gerard Piqué, ook als is deze reeds bezet door Shakira, natuurlijk! Maar ook in de Benelux hebben we een hele boel knappe mannen. Yannick Carrasco uit België, bijvoorbeeld. Hij speelt tegenwoordig in een ploeg in China, en is naast een van de knapste ook een van de best betaalde voetballers. Verder hebben we ook Nacer Chadli op onze lijst, die oorspronkelijk door Marokko werd opgeroepen om van het nationale team deel uit te maken. Hij koos echter uiteindelijk om bij de Rode Duivels te spelen. Aan de Nederlandse kant hebben we een andere topper, Ibrahim Afellay. Hij maakt sinds 2007 deel van het Nederlandse elftal en speelt sinds 2011 bij FC Barcelona. Zijn gespierde kuiten ontgaan niemand!
Nu snap je waarschijnlijk waarom niet enkel mannen, maar ook vele vrouwen aan de buis gekluisterd zaten tijdens het WK!

Het tennisveld op

Natuurlijk mogen de tennissterren niet ontbreken in dit lijstje. Ben jij eerder fan van de Spanjaard Rafael Nadal of behoor je tot team Roger Federer? Na het lezen van het boek van Federer over de 17 grandslamoverwinningen die hij op zak heeft, is deze keuze niet al te makkelijk! En als je liever voor blond gaat, heb je natuurlijk ook nog Lleyton Hewitt met zijn sexy Australiaans accentje. Tenissers maken deel uit van de beste betaalde sportslui, samen met de bovenstaande sportmannen uit het voetbal en basketbal, uiteraard. Dat is handig meegenomen, toch?

Foto

Waar voetballers vooral mooie benen hebben, hebben tennissers in het algemeen een sportieve all over look. Ze moeten niet enkel vlot zijn met de armen, maar ook snel over het veld kunnen bewegen. Dit zorgt ervoor dat hun algemene conditie op en top is. En de stralender witte pakjes die verplicht zijn voor het Wimbledon tornooi maken het kijken naar een tennismatch een plezier voor het oog!

Als een vis in het water

Tenslotte willen we ook een kleine vermelding maken van de zwemmers. Deze mannen hebben mooie, brede ruggen waarachter je je kan verschuilen en sterke armen – waar kan je nog meer van dromen? Luca Dotto is een van onze favorieten, een atypische Italiaan met blonde lokken en een blik die je niet snel loslaat. Hij heeft in 2012 en 2016 meegedaan aan de Olympische spelen, dat is ook mooi meegenomen!

Even Bijkomen Met een Druppel CBD Olie

Previous article

Voordelen van Medicinale Cannabis en Wietolie

Next article

You may also like

More in Tips