Tech & Gadgets

Seksueel actief met je partner op afstand, zo kan het!

0

Je partner zit aan de andere kant van de wereld, maar je wil toch seksueel actief zijn? Door slimme technologieën kan jij nu op afstand toch intiem zijn met je partner. Wij vertellen je hoe dit kan. 

Iets wat jaren geleden misschien nog onmogelijk leek is mogelijk gemaakt door slimme technologieën. Zo kan je nu doormiddel van bluetooth en een handige app seksueel contact maken met jouw partner. Denk er eens aan hoe het zou zijn wanneer je partner in Zuid-Amerika zit en jij in Nederland. Een seksspeeltje dat je kan bedienen met een app kan er dan voor zorgen dat je partner toch tot een hoogtepunt komt. Zo kan je bijvoorbeeld videobellen en elkaar heerlijk geil maken met de stimulerende app in je handen. 

Hoe werkt de app van Lovense op afstand? 

Je kan gebruik maken van allerlei verschillende speeltjes bij Lovense. Vervolgens is het de bedoeling dat jij of je partner gebruik maakt van dit speeltje. Vervolgens download jij de app voor op je telefoon. In de app kan jij het speeltje bedienen. Het is daarom leuk om ook gebruik te maken van een videogesprek. Zo kan je elkaar zien en weet je precies wanneer je het speeltje sneller kan laten gaan of juist wat rustiger. Breng je partner naar een seksueel hoogtepunt. 

Welke speeltjes kan je gebruiken? 

Er zijn allerlei verschillende soorten speeltjes die je kan gebruiken. Van een vibratie ei, tot een stimuleert opzetstuk voor mannen. Maar ook zijn er een aantal anale genotsmiddelen te krijgen. 

–       Lovense Lush vibratie ei: 

Dit is een echte hit. Hij is namelijk makkelijk in te brengen en je kan hem gewoon gedurende de dag inhouden. Dit maakt dat jouw partner je op ieder moment van de dag een genotsimpuls kan geven. Zit je net in een vergadering voel je ineens dat je partner een beetje geil wordt en met de app gaat spelen. Op deze manier hou jij je seksleven spannend. 

–       Lovense Hush buttplug 

Deze buttplug is echt geweldig. Sowieso is hij heel fijn wanneer jij anaal aan het uitproberen bent. Hij is makkelijk in te brengen en zit ontzettend prettig. Hij heeft krachtige, maar ook minder krachtige vibraties. Daarnaast kan jij in de app je eigen patronen maken. De Lovense Hush buttplug kan ook nog eens reageren op muziek. Hoe geil is dat! 

–       Lovense Handjob Masturbator 

Wil jij niet jezelf masturberen, maar moet jouw partner het op afstand doen? Dan kan je deze gebruiken. Je doet hem gewoon om je penis en je partner doet de rest. Hij is ook gemaakt voor mensen met een erectiestoornis. Je kan hiermee dus iedere man warm maken. Je krijgt er ook nog een cockring bij. 

Meer intimiteit zorgt voor meer liefde

Zitten jij en je partner in een dipje? Dan is het goed om eens te kijken naar oplossingen hiervoor. Dit kan een goede oplossing zijn. Uit onderzoeken is namelijk gekomen dat partners die af en toe een stapje verder gaan in hun seksualiteit langer samenblijven. Bekijk dus eens wat leuke standjes, ga opzoek nog spannende plekken en gebruik leuke speeltjes tijdens de seks. 

Girls night? 5 ideeën voor jou en je BFF

Previous article

De meest gekozen crypto van dit moment

Next article

You may also like