Fun & Verstandig

De beste manier om jouw event aan te kleden

0

Geef jij nou een event of sta je op een beurs? Zorg er dan voor dat jouw bedrijf voor iedereen goed zichtbaar is en zet je eigen reclame neer.

Deze informatie kun je op verschillende manieren tonen en een daarvan is door een roll-up banner te laten bedrukken. Een roll-up banner is een klein spandoek dat je eenvoudig neer kunt zetten en even eenvoudig weer weg kunt halen. Hier kun je veel informatie op zetten en deze informatie kun je aan je klanten tonen op verschillende evenementen.

Daarnaast zou je ook informatie op een roll-up banner kunnen zetten en deze meenemen naar een beurs waar je staat met je bedrijf. Zet op de banner informatie over jouw bedrijf, zodat iedereen snel kan zien wie je bent en wat je doet.

Of geef je een feest? Laat dan iedereen weten waar ze moeten zijn voor de artiesten en wat ze aan drinken kunnen halen. Je laat de plattegrond bijvoorbeeld drukken op het doek en zo weet iedereen waar hij of zij moet zijn. Een ander idee is om op een kleine variant de prijzen van de drankjes te laten drukken en deze op de bar neer te zetten.

In winkels en etalages worden de banner ook vaak gebruikt, omdat ze door het grote oppervlak mooi opvallen. Een potentiële klant zal zo nooit meer jouw aanbieding missen.

Een roll-up banner bedruk je met jouw eigen ontwerp, je kunt er van alles op zetten. Er zit een handig cassette-systeem omheen waardoor je de banner eenvoudig uit en in kunt rollen. Je kunt zelfs kiezen voor een lampje eraan, zodat jouw doek perfect zichtbaar is.

Mocht je het doek zat zijn en een andere willen, dan kun je deze eenvoudig omwisselen voor een ander doek.

De zorg en ziekenhuizen zijn minder ingericht op vrouwen, hoe komt dit?

Previous article

Hoe groot is het percentage vrouwelijke gamers? Wereldwijd vs. Nederland!

Next article

You may also like