Tech & GadgetsTips

Beste Tablets voor Series & Films kijken in 2019 – Meeste kijkcomfort!

0

Ben jij ook zo’n bingewatcher? Videostreamingsdiensten als Netflix, Videoland of NLZiet zijn vandaag de dag razend populair, omdat ze kijkers op hun wenken bedienen. In plaats van dat je je moet haasten om een aflevering van je favoriete serie niet te missen, kun je met on demand kijken waar je wilt, wanneer je wilt. Dit kijken kun je doen op een Smart-TV of op een mediaspeler, maar die staan altijd op dezelfde plek en is niet zo mobiel als bijvoorbeeld een laptop, die je kunt meenemen in de trein, naar de bank of naar je bed. Toch is een laptop nog relatief groot, als je enkel series wilt kijken. Je hebt dat lauter het display nodig en het toetsbord neemt dan onnodige ruimte in. Je kunt natuurlijk op je telefoon kijken, maar dat schermpje is dan best wel klein. Wat is dan de perfecte oplossing voor al je bingewatch problemen? Juist, een tablet! Dit zijn de meest geschikte tablets om jouw favoriete films en series op te kijken in 2019.

Apple iPad Air 2019

Het was een tijdje stil rondom de iPad Air, maar hij is weer helemaal terug van weggeweest. Het is één van de duurste tablets die er zijn, maar volgens velen ook van de beste kwaliteit. Met een 10,5-inch display en zelfs verkrijgbaar met 256GB opslagcapaciteit. Vergeet niet een hoesje iPad air 2019 10.5 inch aan te schaffen zodat je ook veilin  in de trein kunt kijken!

Huawei T3

De Huawei T3 is een perfecte optie wanneer je wel een goede tablet wil, maar een niet al te groot budget hebt of geen zin om heel veel geld uit te geven. Dit model van Huawei is namelijk een echte budgettopper. Hij kost zo’n 119 euro, en heeft een opslag van 16GB (de meeste tablets hebben 8GB). Hij heeft een mooi design en weegt nog geen 500 gram. Perfect om mee te nemen dus.

Samsung Galaxy Tab S5e

De Samsung Galaxy Tab S5e kwam begin 2019 uit en is volgens kenners Samsung beste tablet tot nu toe. Hij is super dun, en heeft vrijwel geen randen in het scherm, waardoor het display optimaal benut wordt. Daarnaast heeft hij vier speakers en ben je ook verzekerd van goed geluid.

En als je nog op zoek bent naar nieuwe series of films: het vierde seizoen van Nieuwe Buren is net toegevoegd aan Videoland, en op Netflix staat de eerste Nederlandse Netflix Original, Undercover. Een serie over twee undercover agenten die op een camping in het leven proberen te komen van een grote drugsbaas, om hem uiteindelijk te kunnen arresteren. Maar of dat goed gaat…?

Dit waren de belangrijkste Oranjespeelsters van het WK 2019

Previous article

Zijn vrouwelijke gamers beter dan mannen?

Next article

You may also like