Tech & Gadgets

Erotische cadeautjes voor jouw zelfontwikkeling

0

Zelfontwikkeling lijkt wel het woord van 2021. We doen massaal cursussen, lezen boeken en kijken interessante documentaires. Want we zitten ook in 2021 weer meer binnen dan we zouden willen door de corona-crisis. En hierdoor wordt er ook veel meer geëxperimenteerd tussen de lakens. Terecht! Want zelfontwikkeling begint, wat ons betreft ook zeker bij soloseks. Dus laten we het woord er maar eens bij pakken: masturbatie. In deze blog kijken we naar erotische cadeautjes voor jouw eigen zelfontwikkeling.

Niet alleen als je single bent, is het belangrijk dat je je goed voelt. Ook op seksueel gebied. Masturberen kun je leren en iedereen doet het. Wellicht de één wat meer dan de ander. Mannen én vrouwen. En iedereen daartussen. We hebben een lijst opgesteld van erotische cadeautjes helemaal voor jezelf.

  1. Vibrator en masturbator

Een vibrator is een namaakpenis met een trilfunctie. Door de mechanische trilling ontstaat er een seksuele opwinding. En dat niet alleen, je kunt ermee op zoek naar je G-spot, A-spot, U-spot of ervoor zorgen dat je meerdere orgasmes krijgt. Voor mannen is er ook de masturbator, dit zijn zachte en flexibele mannenspeeltjes waarbij de intieme delen van de man of de vrouw zijn nagebootst. Ook hiervoor geldt: er wordt een seksuele opwinding opgewekt die heel intens en levendig wordt. Spannende cadeautjes voor jezelf die niet alleen fijn kunnen zijn, maar die je ook een hoop leren over wat je prettig vindt tussen de lakens.

2. Glijmiddel

Glijmiddel is er in heel veel vormen en maten. Het kan prettig zijn om de seks soepeler te verlopen om glijmiddel te gebruiken. Je kan het gebruikt bij massages, is zacht op de huid en kan bijvoorbeeld zorgen voor tintelende sensaties of juist een verwarmend effect. Leuk om samen te gebruiken, maar ook een leuk extraatje voor je soloseks.

3. Ondergoed of lingerie

Voor zowel mannen als vrouwen geldt zelfvertrouwen komt van binnenuit. En je mooi en sexy draagt daar zeker aan bij. Voor vrouwen betekent dit natuurlijk door mooie lingerie voor jezelf te kopen. Denk aan lingerie van kant met jarretels. Maar ook voor mannen bestaat er sexy ondergoed. Denk aan boxershorts, body’s, shirts, chaps, slips. Strings en jockstraps. Voel je mooi, sexy en aantrekkelijk met dit cadeautje voor jezelf. En wie weet trakteer je er ook nog weleens iemand anders mee.

Geef een verjaardagsboeket als cadeau

Previous article

5 redenen waarom je echt niet meer uit plastic flesjes moet drinken

Next article

You may also like