TipsVrouwen & Lifestyle

(Schoenen)merken voor mannen volgens vrouwen

0

Veel vrouwen hebben een schoenenverslaving. Bij sommigen zijn de collecties zelfs groter dan 100 paar. Vrouwen houden van schoenen, schoenen van hen. Maar mannen hebben deze relatie met schoenen vaak niet (op deze manier). Daarom bespreken we in dit artikel een aantal schoenenmerken (maar ook kledingmerken) waarvan je in ieder geval zeker weet dat vrouwen het mooi vinden. Benieuwd welke? Lees dan gauw verder.

Floris van Bommel

Floris van Bommel staat bekend om de goede kwaliteit van huh schoenen, perfect passend bij elke mannenvoet. Er zijn schoenen voor elke gelegenheid, passend bij elke man. Het merk begon al in 1834 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de schoenenwereld. De schoenen zijn gemaakt voor de hippe, modieuze en stoere man.

Manfield

Manfield is geliefd om het verkopen van betaalbare, maar kwalitatief goede schoenen. Ze gaan vaak samenwerkingen aan met bekende mensen, die designs ontwerpen voor het merk. Momenteel is er een collectie ‘Manfield X Robert’, ontworpen door Robbert ten Duis, de man van Annic ten Duis (voorheen Annic van Wonderen), oprichter van het platform I Love Fashion News – wat inmiddels niet bestaat.

Muchachomalo

Even toe aan iets anders dan schoenen? Muchachomalo staat erom bekend dat vrouwen dit een heel mooi onderbroekenmerk vinden. Door hun herkenbare boxers, maar met steeds wisselende opvallende designs, vallen hun onderbroeken altijd op. Naast onderbroeken verkopen ze ook zwembroeken met de mooiste designs.

Patagonia

Het merk Patagonia is de laatste jaren steeds populairder, je ziet shirts met hun logo steeds vaker langskomen. Hoewel het merk van oorsprong is ontwikkeld voor klimmers en alpinisten, zie je nu de modieuze man erin lopen en is de associatie met het klim aspect steeds meer verdwenen. Ondanks dat is de kleding van Pantagonia naast heel fashionable, nog steeds technisch en praktisch.

Nike

Sneakers zijn bijna altijd een goede optie. Ze staan vlot, sportief en jong. Daarnaast lopen ze ook nog eens reuze lekker. Kies voor een neutrale sneaker, zodat hij onder veel outfits past. Nike staat bekend als één van de beste merken wanneer je een goede en betaalbare senaker nodig hebben, en over het algemeen zijn vrouwen vaak ook enthousiast over het merk. Twee vliegen in één klap dus!

Zo geef je het ultieme tuinfeest deze zomer

Previous article

Dit zijn de leukste auto’s voor vrouwen in 2019

Next article

You may also like

More in Tips