Tips

2020 nadert: welke nieuwe telefoon neem jij dit jaar voor je werk?

0

Een nieuw jaar betekent: nieuwe keuzes. Veel mensen gaan nadenken over wat ze voor het volgende jaar nou écht willen en wat voorla niet. Ook op het gebied van werk zullen er veel afwegingen gemaakt moeten worden, al gaat het maar om bijvoorbeeld je werktelefoon. Die zul je vaak moeten gebruiken en moet vooral echt praktisch zijn. Heb jij al bepaald welke telefoon geschikt zou zijn voor 2020 om zakelijk te gebruiken? In dit artikel geven wij je een aantal tips waarmee het misschien makkelijker wordt om een keuze te maken.

Bedenk wat je belangrijk voor je is

Ieders eisen en wensen verschillen. Bij het kopen van een nieuwe zakelijke telefoon is het dan ook verstandig om na te denken over wat echt belangrijk voor jou is aan een zakelijk toestel. Er zit bijvoorbeeld nogal een verschil als je hem elke dag veel zou gebruiken, of maar een paar keer per week. Op basis van je in kaart gebrachte wensen, kun je vervolgens gaan nadenken over een budget.

De functies van de telefoon

Naast dat je nadenkt over wat belangrijk is voor je nieuwe zakelijke telefoon, is het ook belangrijk om na te denken welke specifieke features deze telefoon moet hebben. Moet je bijvoorbeeld veel fotograferen voor je werk? Dan is een goed ontwikkelde camera wel zo fijn om te hebben. Daarnaast wil je ook niet dat je telefoon te snel vol zit, en je constant dingen moet verwijderen.

De juiste telefoon kopen kost soms wat tijd

Dat het vinden van de juiste zakelijke telefoon soms wat meer tijd kan kosten, zul je voor lief moeten nemen. Op lange termijn zal het zich namelijk allemaal gaan uitbetalen. Dé tip die echt werkt: vergelijk mobiele telefoons om zo de meest budgetvriendelijke optie te kiezen.

Zakelijk abonnement

Het voordeel van een zakelijk abonnement is dat deze vaak geheel aftrekbaar is van de inkomsten- en omzetbelasting. Dat kan heel wat in de kosten schelen! Dat geldt niet alleen voor de abonnementskosten, maar ook belkosten en het dataverbruik. Dat is, als zakelijk gebruiker, natuurlijk heel mooi meegenomen.

Klanten van jouw bedrijf een geschenk sturen? The Do’s en Dont’s.

Previous article

Koffie drinken in een koffiezaakje of koffie 2 go?

Next article

You may also like

More in Tips