Tech & Gadgets

Beleggen in Verge of ADA – wat is de beste keuze?

0

Zoals je waarschijnlijk wel weet zijn er talloze keuzes als het aankomt op het beleggen in crypto. Nu is het alleen wel zo dat lang niet iedere cryptovaluta even goed is als de ander. Er zijn op dit moment erg veel mensen die er over nadenken om Verge of ADA te kopen. Ben je benieuwd welke van de twee de beste keuze is om voor te gaan? Lees dit artikel dan zeker even op je gemak door. We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door de belangrijkste voordelen van beide keuzes voor jou op een rijtje te zetten. Door dit goed door te lezen kom je niet voor verrassingen te staan bij het beleggen!

Maak kennis met Verge

Laten we eerst eens kijken naar de munt van Verge. Deze bekende munt is opgericht in het jaar 2016. Verge is in feite een soort aftakking van de munt DogeCoinDark, dit is een munt die is ontstaan uit een vork van Peercoin. Het project is bedacht door Justin Valo en is in een korte tijd erg populair geworden. Het is een van de munten die over een enorme community weet te beschikken. Dit is dan ook gelijk de reden dat de cynosure van het platform Verge is aan te merken als open-source.

De enorme ervaring en expertise van Justin Valo voor Project Verge had niet op een beter moment kunnen komen. De koers van de munt is namelijk enorm hard gegaan sinds de dag van de oprichting. Hoewel de munt in 2017 een piek heeft bereikt en sindsdien al weer is gezakt is het een feit dat het een erg goede keuze is voor het beleggen. Er zijn namelijk veel experts die denken dat de koers van Verge nog wel eens veel hoger kan worden.

En wat is ADA dan?

ADA, ook wel bekend als Cardano, is een erg bekende cryptocurrency die in 2017 werd gelanceerd. De munt is volledig gebouwd op het populaire Cardano-netwerk. De leider van het Verge team is Charles Hoskinson. Dit is een ervaren ontwikkelaar die werkte voor Ethereum en BitShares voordat hij mee ging werken aan de lancering van Cardano. Cardano is de eerste cryptocurrency die academisch peer-reviewed open-source code gebruikt. Dit maakt het project echt uniek ten opzicht van andere soorten projecten binnen de cryptomarkt. Het consensus algoritme van Cardano is bekend als Proof-of-Stake.

Een groot voordeel van ADA is dat het team over een enorm hoge mate van kennis en expertise weet te beschikken, al helemaal ten opzichte van enkele andere munten. Dit is dan ook gelijk de reden dat veel mensen geloven in deze munt. We zien dat op dit moment veel mensen ADA kopen om de hoge niveau van veiligheid en snelle transacties. Het is dan ook niet voor niets dat ADA binnen de top 10 cryptocurrencies staat momenteel. De kans is groot dat de munt nog wel even in de top blijft staan.

Welke cryptocurrencies kies jij?

Hopelijk ben je dankzij de info uit dit artikel wat meer geïnformeerd over de keuze tussen Verge of ADA als het aankomt op het beleggen in cryptocurrency. Zoals je wel hebt kunnen zien kennen beide opties zo hun voordelen en nadelen. Mocht je het prettig vinden om je risico voor het beleggen te spreiden dan is het natuurlijk altijd mogelijk om te kiezen voor beide opties. Door deze beleggingen zo divers mogelijk te maken is het ook voor jou een eitje om een hoog rendement te boeken zonder al te veel risico. Blijf zeker hangen op deze site als je nog meer wilt leren over cryptocurrencies!

De leukste steden voor een citytrip in Europa

Previous article

Een vloerkleed kiezen? Zo kies jij de juiste voor in jouw woning

Next article

You may also like