Fun & VerstandigTipsVrouwen & Lifestyle

Beste Heleen van Royen boeken

0

Heleen van Royen is een bekende columniste en boekenschrijfster in ons land. Ze schrijft op een zeer controversiële manier. Ze laat het stof opwaaien met boeken als Sexdagboek en Selfmade. Daarnaast is ze zeer openhartig tijdens media optredens. Het is goed om te weten wat haar beste boeken zijn en waar ze over gaan. We helpen je graag op weg en geven je graag een paar goede boekentips. Het is mooi en goed om de tips goed door te nemen. Laten we snel van start gaan.

Het Sexdagboek en de highlights

Het Sexdagboek geeft een zeer gedetailleerd beeld van het seksleven van haarzelf. Ze wil de taboes doorbreken welke hierbij gelden. Een jaar lang heeft ze haar seksleven met haar twintig jaar jongere partner bijgehouden. Het is een zeer spraakmakend boek. Eigenlijk net als al haar boeken spraakmakend zijn.

De gelukkige huisvrouw en de highlights van dit boek

Het is een voor een groot deel waargebeurd verhaal over zwangerschap, geboorte, moederschap en de dood. De huisvrouw Lea heeft eigenlijk alles wat ze wil. Ze heeft een groot huis, een succesvolle man en voldoende geld. Wanneer haar man een kind wil, verandert haar leven sterk. Het is een zeer humoristisch en ook ontroerend boek.

De hartsvriendin

Het is een ironische schets van hoe huisvrouwen in de 21e eeuw leven. Het boek gaat over Yvonne, een vrouw die gelukkig getrouwd is, een vrijwilligersbaan heeft en daarnaast ook twee kinderen. Haar beste vriendin is Mona. Mona komt niet opdagen op de 40e verjaardag van haar vriendin. Ze krijgt ook een zeer vreemd cadeau van haar kids. Ze besluit om niet meer zo lief te zijn en zacht voor iedereen.

De Godin van de jacht

Diana is bijzonder gelukkig over haar leven en bijzonder gelukkig over haar liefdesleven. Ze heeft een echtgenoot, een minnaar en ook een chatlover. Wanneer ze opeens zwanger is veranderd alles. Ze weet niet wie de vader is van het kind. Ze verliest dan opeens ook nog haar trouwring. Het is een erg vermakelijk boek over Diana de vrouw welke opkomt voor haar recht op seksualiteit.

De ontsnapping

Een vrouw kiest compleet voor haarzelf. Ze weet dat ze niet alles goed kan doen en besluit daarom maar voor haarzelf te kiezen. Het is een brutaal en origineel boek met volop onverbloemde tintjes en verrassingen.

Welk van deze boeken ga jij binnenkort lezen? Het is goed om alle mogelijkheden te ontdekken om zo een leuke tijd te hebben. Geniet ervan om een van de verhalen van Heleen van Royen te lezen. Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Beste Mel Wallis de Vries boeken

Previous article

Aangekoekte pan schoonmaken: handige tips!

Next article

You may also like