Fun & Verstandig

5x leuke date ideeen zonder de deur uit te gaan

0

Wanneer je een relatie hebt, is het leuk en belangrijk om tijd voor elkaar te hebben. Een gezellige middag of avond samen iets doen is fijn. Toch is het vaak voor de hand liggend om de deur uit te gaan voor een date, maar dit kost meestal veel geld. Je kan het ook leuk hebben zonder al te veel geld uit te geven en op een regenachtige dag binnen blijven.

Online spellen

Naast bordspelletjes zijn er ook genoeg online spelletjes of spelletjes op een spelcomputer. Jullie kunnen bijvoorbeeld leuke online slots spelen of misschien Mario Kart op de Wii. Er is enorm veel keuze op het internet.

Film (marathon) kijken

Kijk samen een film en misschien ook gelijk alle delen van de film. Het wordt wel heel laat als je alle delen van Harry Potter gaat kijken, maar er zijn genoeg films die twee delen hebben. Anders kijk je alle andere delen op een andere avond. Zo hebben jullie meteen een tweede afspraak. Maak de avond gezellig: fijne kussens, kaarsjes en lekkere hapjes. Kruip dicht tegen elkaar aan en geniet van de film en van elkaar.

Bordspellen

Maak er een gezellig avond van en speel bord spelletjes en kaartspelletjes. Kolonisten van Catan, Mens erger je niet, Risk of Monopoly. Jullie kunnen ook vrienden uitnodigen en er een dubbeldate van maken. Dubbel gezellig! Wie zal de beste zijn?

Kook voor elkaar

Bereidt samen of apart van elkaar een drie-gangen diner. De een bereidt het voorgerecht en de ander het hoofdgerecht. Laat het tot de avond zelf een verrassing blijven voor elkaar zodat het extra spannend en leuk is! Dek de tafel mooi, kaarsjes aan en zet een lekker wijntje of biertje op tafel. Zo lijkt het net alsof jullie in een vijf-sterren restaurant zitten, maar jullie hoeven er de deur niet voor uit! Jullie kunnen samen een lekker toetje bereiden en de avond gezellig afsluiten.

Bakken

Ga samen op een druilerige middag de keukenkast plunderen en bak iets lekkers met wat je nog in huis hebt. Je kunt al heel veel maken als je ook maar bloem in huis hebt. Maak iets lekkers samen en, het hoogtepunt natuurlijk, eet het samen op. Yum!

Zo match jij de perfecte raamdecoratie bij jouw interieur

Previous article

Zo beveilig je in 2019 je slimme apparaten

Next article

You may also like