Tips

Eetkamerstoelen die perfect zijn voor onhandige mensen

0

Als je een beetje onhandig bent, dan moet je vaak oppassen met witte kleren. Na een hap spaghetti carbonara kan het zomaar zijn dat je je t-shirt achterlaat met een onuitwasbare rode vlek. En dat wil je natuurlijk niet hebben. Vroeger droeg je slabbetjes om je kleren te beschermen, tegenwoordig hoor je oud en wijs genoeg te zijn om netjes te eten. Maar klungelige mensen weten dat dat een stuk makkelijker is dan gedaan. Zelfs als je eenmaal volwassen bent. Voor de volwassenen onhandigen onder ons, verzaemelen we in dit artikel een aantal eetkamerstoelen die perfect zijn als je wel eens knoeit.

  • Easy Clean

Heb je wel eens gehoord van de stof easy clean? Die is, de naam geeft het eigenlijk al weg, makkelijk schoon te maken. En nee, dit zijn niet stoelen in de categorie ‘comfort over fashion’, ze zien er ook nog eens ontzettend stylish en hip uit. Twee vliegen in één klap dus. Een extra voordeel is dat je voor dit soort stoelen niet eens heel veel meer betaald dan voor een normale lederen stoel. Ook perfect voor gezinnen met kinderen, want zelfs dan hoef je je nergens zorgen over te maken.

  • Leren bekleding

Leren stoelen zijn niet alleen relatief makkelijk schoon te maken, doordat het een natuurlijke stof is, zit het ook nog eens super lekker. Daarnaast dragen stoelen van leer bij aan het organische en stoere gevoel van een kamer of ruimte. Plus, leer is eigenlijk altijd goed en daarmee hartstikke tijdloos. Een perfecte optie voor iedereen die niet goed weet wat voor stoelen ze moeten kiezen.

  • Houten stoelen

Over het algemeen kun je houten stoelen in no-time schoonmaken. Een doekje erover en klaar is kees. Daarnaast zijn veel houten stoelen ontzettend budgetproof en kun je deze voor slechts een paar euro al op de kop tikken bij de lokale kringloop. Houten stoelen staan natuurlijk ook heel goed in combinatie met een houten tafel. Kies je voor een armstoel, dan wordt zelfs de houterigste houten stoel nog lekker om jezelf in te nestelen.

De beste autotips voor vrouwen

Previous article

Wat weet een interieurstylist dat jij niet weet?

Next article

You may also like

More in Tips