Vrouwen & Lifestyle

Zo match jij de perfecte raamdecoratie bij jouw interieur

0

Het (her)inrichten van je huis is altijd een leuk, maar blijft voor sommigen een lastig klusje. Een stijl kiezen, alles mooi bij elkaar matchen, er komt veel bij kijken. Daarom willen we je helpen het ietsje makkelijker te maken. Wij vertellen je welke raamdecoratie bij je interieur past!

Industrieel

Een enorm populaire inrichting! Bij een industrieel interieur heb je veel onafgewerkte, obuuste en stoere materialen. De naam verklapt het al een beetje, de inrichting heeft iets weg van fabrieken. Vaak worden er basis kleuren gebruikt, zoals zwart of wit. Met houten details maak je het geheel af. Welke raamdecoratie past hier nou het beste bij? Wij denken dat houten lamellen je industriële interieur helemaal afmaken! Met houten jaloezieën creëer je een hele stijlvolle look en tegelijkertijd zijn houten jaloezieën echte eyecatchers.

Modern

Deze interieurstijl komt uit de grote steden. Veel mensen uit de stad richten hun stoere lofts op deze manier in. Urban modern is een mix van allerlei verschillende stijlen, die samenkomen in één interieur. Er wordt gebruik gemaakt van minimalistische aspecten, maar deze worden gemixt met geometrische prints en aparte accessoires. Zo heeft jouw interieur altijd een unieke look. De raamdecoratie die hier het beste bij past zijn de plissé gordijnen. Deze geven je interieur die stoere, urban look!

Bohemian

Weer heel iets anders is het bohemian interieur. In deze woonstijl vind je veel kleur en patronen terug. Er wordt vooral gebruik gemaakt van aardse, rijke kleuren. Ook zijn textiel, hout en dierenvachtjes veelgebruikte producten. Dit maak je helemaal af met houten jaloezieën of gordijnen. Gordijnen geven je interieur een knusse en warme look, ze verbinden en maken van de woonkamer één geheel.

Dit zorgt voor een creatieve uitstraling in je bohemian interieur!

Welk interieur heb jij en welke raamdecoratie kies je?

Hier shop je de mooiste sieraden

Previous article

Zo beveilig je in 2019 je slimme apparaten

Next article

You may also like