Tech & Gadgets

10DAYS: Alles wat je moet weten over dit kledingmerk

0

“Volg je hart, niet de trends”, dat is de lijfspreuk van het merk 10DAYS. Want je kunt je kledingkast volstoppen met kleding die naar een paar keer wassen vaal zijn geworden of gaan lubberen. Of je kunt de kledingstukken dragen van 10DAYS die mooi zijn én mooi blijven. In deze blog vertellen we je alles over dit duurzame en unieke merk!

Elke zaterdag shoppen? Kledingrek na kledingrek afstruinen in grote winkelketens? Je kledingkast die ondertussen uitpuilt terwijl jij ’s ochtends niet weet wat je aan moet trekken? Barbara Hilbrink en Myon Veenendaal vonden dat het tijd was dat er een kledingmerk op de markt kwam die mode in een ander perspectief zetten. Dit merk is er voor de vrouw die zichzelf niet langer wil overladen met (te) veel kleren. Het draait bij 10 days om mooie items met een duurzaam label.

Jouw persoonlijke stijl

10DAYS is een merk waarbij je je eigen persoonlijke stijl kunt ontwikkelen zónder dat je de trends hoeft volgen. Het merkt produceert eerlijke kledingstukken die niet mee gaan met tijd, seizoenen, leeftijden en gender. Sinds 2007 maakt het merk duurzame kleding met een unieke eigen stijl voor écht iedereen.

Duurzaam en tijdloos

Stijl én toch comfy? Dat is 10DAYS. Zachte stoffen, sportieve looks, simpel en speels. Dat zijn woorden die de collectie van 10DAYS typeren. Dat vinden de dames achter het merk namelijk heel belangrijk. Je kleden met minder items, maar wel items die zo zijn ontwikkeld dat het lang mee kan gaan. Niet alleen omdat er gebruik wordt gemaakt van duurzame stoffen. Ook omdat de kledingstukken tijdloos mooi zijn.

Shop 10DAYS ook online

Misschien heb je een van de tops met de kruisbandjes wel eens gezien van 10DAYS? Deze populaire tops zijn heel subtiel en kunnen goed onder bijvoorbeeld een shirt of een tuniek worden gedragen. Je bestelt dit tijdloze item onder andere bij Jeroen Beekman damesmode. Regelmatig wordt er een nieuwe collectie van dit bijzondere merk samengesteld. Dat doen ze door het uitbrengen van verschillende chapters. Elk chapter bevat items die op zichzelf staan, maar die ook perfect met elkaar te combineren zijn. Voor vrouwen die houden van feel good-kleding.

Mooiste houtsoorten van 2019 voor in je woning

Previous article

Penn&Ink: Dit wist je niet over het Amerikaanse modemerk

Next article

You may also like