Tips

Zo maak je ontbijt op bed nog nét even iets leuker

0

Zondagochtend, ontbijt op bed. Warme croissantjes uit de oven en verse jus d’orange. De eerste maaltijd nuttigen vanuit bed is heerlijk. Maar je kunt nog veel meer bedenken om dit ontbijt onvergetelijk te maken. Of je het nu voor jezelf maakt met een goede Netflix-serie of dat het een romantische aangelegenheid is. Wij geven je tips!

Tip 1: weet wat je serveert

Wil jij jouw maaltijd naar een next level tillen? Haal dan broodjes en muffins bij de ambachtelijke bakker. Warme broodjes vers van de bakker is natuurlijk het allerlekkerste, maar heb je ’s zondagsochtend geen zin om op de fiets te stappen, dan kun je ze ook al de dag ervoor halen. Warm ze dan heel even kort op in jouw eigen oven. Als je ze heel even kort onder de kraan houdt, blijven ze lekker knapperig en vers. Je kunt ze trouwens ook direct nadat je ze hebt gekocht invriezen. Als je ze vanuit de vriezer afbakt, zijn ze net zo lekker als bij de warme bakker.

Zijn jij en je partner koffieliefhebber? Haal dan een heerlijk bakje bij je favoriete koffiezaakje om de hoek of kijk eens of je zelf kan investeren in een goede koffiemachine, zodat je elke dag kan genieten van een heerlijk bakje koffie. Extra voordeel: je hoeft er niet eens de deur voor uit.

Tip 2: wees royaal met het beleg

Een laagje pindakaas over vijf broodjes verdelen, is natuurlijk wat minder romantisch. Zelfs als je alleen eet. Sla lekker broodbeleg in. Pure hagelslag, luxe vleeswaren, kaas van de kaasboer. Kook een eitje of maak een roerei. De rest van de week eet je weer havermout of een enkele boterham ’s ochtends. Dus op zondag mag je lekker uitpakken! Ook lekkere salades, zoals eiersalade of tonijn zijn lekker bij een ontbijt op bed, omdat je vaak uitslaapt kun je er direct een lekkere brunch van maken.

Tip 3: maak een dienblad op

Het lijkt wel een prachtig filmscript. De deur die zachts opengaat. Je geliefde die nog in bed ligt en ontwaakt. De geur van warme broodjes en verse koffie. Een dienblad vol geurend eten op het zachte bed. Ja, als je 4 keer moet lopen om alles boven te krijgen dan is de sfeer stukken minder. Daarnaast eet een dienblad gewoon ook veel fijner. Wedden dat je midden kruimels in bed hebt? Kijk eens bij de dienbladen van Sweetlivingshop.nl. Deze dienbladen maken je ontbijt op bed nét even iets leuker. Bloemetje in een vaasje erop en je bent klaar!

4 tips voor het inrichten van je garderobekast

Previous article

Zo kun jij langer met je inktpatronen van je printer doen

Next article

You may also like

More in Tips