Tech & GadgetsVrouwen & Lifestyle

De mooiste telefoonhoesjes voor fashion-gevoelige meiden

0

Meiden die een beetje liefhebbers zijn van fashion, willen natuurlijk dat hun telefoon er ook fabulous uit ziet. Je gebruikt hem immers niet alleen voor praktische zaken, maar ook als accessoire voor in je spiegelselfie. In dit artikel vertellen we je meer over telefoonhoesjes die anno nu super fashionable zijn. Happy shopping!

Ideal of Sweden

Ideal of Sweden is een merk wat erom bekend staat dat hun designs niet alleen super mooi, maar ook heel erg van nu zijn. De prints met marmer of zelfs zijden look zijn prachtig om naar te kijken. Wedden dat je je telefoon nu alleen nog maar op zijn achterkant wil leggen? Voor de hoesjes betaal je vaak iets meer, zo rond de 40 euro, maar dan heb je ook wat. De kwaliteit is goed en je telefoon wordt goed beschermd. Ideal of Sweden koop je op hun eigen site, Precis, of op bol.com.

Doe het zelf

De Nederlandse queen van Instagram, Queen of Jetlags, heeft een goedlopend sieradenbedrijf (Somewhere Someday) en bracht hierbij ook haar eigen accessoires uit. Zo kun je velvet scrunchies bij haar webshop kopen, maar ook telefoonhoesjes. Die zijn blanco, maar je krijgt er een stickervel bij waardoor je je eigen telefoonhoesje helemaal kunt customizen en naar eigen smaak kunt versieren. Op de webshop kun je ook kiezen voor een goud of neongroen exemplaar.

Panterprint

Hoewel de winkels vaak vol liggen met iPhone cases, hebben gebruikers van andere mjodellen het maar moeilijker. Het aanbod is simpelweg minder, en daardoor lijkt het alsof het moeilijker is om een leuk hoesje aan te kunnen schaffen. Niet getreurd, online is er genoeg aanbod van Samsung Galaxy S8 hoesjes. Onze tip: kies voor een exemplaar met panterprint. Trendy, maar ook tijdloos. En staat overal leuk bij.

Hema

Bij een fashionable telefoonhoesje denk je misschien niet direct aan een winkel als HEMA, maarrr… HEMA biedt de mogelijkheid om zelf telefoonhoesjes te ontwerpen, met tekst of foto’s naar keuze. Zo kun je ook zelf een hoesje maken, met een foto van jou en je lover erop bijvoorbeeld. Nog eens hartstikke betaalbaar ook, een hoesje maak je al voor zo’n 12 euro.

Dit zijn de leukste auto’s voor vrouwen in 2019

Previous article

De leukste armbanden trends van 2019: welke is jouw favoriet?

Next article

You may also like