Vrouwen & Lifestyle

Waar moet je aan denken bij het kopen van een vibrator?

0

Seksspeeltjes zijn er tegenwoordig in allerlei verschillende soorten en maten. Wil je zowel jouw vagina als clitoris stimuleren? Dan kun je hier meerdere seksspeeltjes voor kopen. Dit hoeft niet, want met behulp van een vibrator kun je zowel jouw vagina als clitoris stimuleren. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan wil je mogelijk een vibrator kopen. Wij vertellen jou in deze tekst waar je aan moet denken bij het kopen van een vibrator.

Individueel gebruik of samen met jouw partner?
Als we het hebben over een vibrator, denken mensen al snel aan een speeltje om jezelf mee te bevredigen. Dit seksspeeltje leent zich hier inderdaad uitstekend voor. Toch is een vibrator niet alleen maar geschikt voor individueel gebruik. Nee, want je kunt dit speeltje bijvoorbeeld ook samen met jouw partner gebruiken. Ben je van plan om de vibrator alleen te gebruiken? Dan kun je zelf rustig op zoek gaan naar een geschikt exemplaar. Is het idee om de vibrator samen met jouw partner te gebruiken? Betrek hem/haar dan ook bij de aankoop van het seksspeeltje.

Voor de man of vrouw?

Vaak wordt gedacht dat een vibrator een seksspeeltje voor vrouwen is. Begrijpelijk, want het merendeel van de vibrators is ook bedoeld voor mensen van het vrouwelijke geslacht. De trillingen van dit speeltje kunnen gebruikt worden om de vagina of clitoris te stimuleren. Toch zijn er niet alleen maar vibrators voor vrouwen. Nee, want ook mannen kunnen zich vermaken met dit speeltje. Zij kunnen een vibrator bijvoorbeeld anaal inbrengen. Geniet dit niet jouw voorkeur? Schrijf een vibrator voor mannen dan niet direct af. Je kunt namelijk ook een penis vibrator kopen. Kies je voor en vibrerende cockring? Dan stimuleer je tijdens de seks niet alleen de penis, maar ook de vagina.

Hoe groot moet de vibrator zijn?

Net als veel andere seksspeeltjes zijn vibrators er ook in diverse maten. Dit maakt het lastig om te bepalen welke voor jou het meest geschikt is. Laat jouw keuze voor de maat onder meer afhangen van de plek waar je het speeltje wilt gebruiken. Is de vibrator uitsluitend bedoeld voor thuisgebruik? Dan kun je zonder problemen een grote(re) vibrator kopen. Er zijn genoeg mensen die dit speeltje ook buiten de deur willen gebruiken. Ben jij dit ook van plan? Kies dan bij voorkeur voor een kleine vibrator, zoals een vibrerend ei. Dit speeltje is een stuk makkelijker mee te nemen in jouw tas dan een grote vibrator.

Is de vibrator waterdicht?

Of je een vibrator nu vaginaal of anaal gebruikt, het speeltje wordt altijd vies. Daarom is het wel zo hygiënisch om hem na gebruik te reinigen. De meeste mensen doen dit met behulp van lauw(warm) water. Helaas is niet iedere vibrator bestand tegen water. Wil je jouw vibrator na gebruik af kunnen spoelen onder de kraan? Kijk dan goed of de vibrator waterdicht is alvorens je deze koopt.

Een waterdichte vibrator is overigens niet alleen makkelijk schoon te maken. Het speeltje brengt namelijk nog een ander voordeel met zich mee. Als een vibrator bestand is tegen water, kun je hem namelijk ook onder de douche gebruiken. Nadeel is dat een waterdichte vibrator vaak wat duurder is. Laat je hierdoor niet weerhouden een waterdichte vibrator te kopen. Waarom niet? Omdat dit speeltje ook de nodige voordelen met zich meebrengt.

Vrouw zoekt vrouw: 5 apps met een vrouwelijk tintje

Previous article

Zo ga je in stijl naar werk!

Next article

You may also like